Home - Little Sleepers - Kinderslaapcoach Tanja Veldhuizen


Little Sleepers

Little Sleepers

Kinderslaapcoach Tanja Veldhuizen

Ik help jouw gezin op een liefdevolle en praktische manier aan meer slaap.

Welkom bij Little Sleepers

Wil jij graag meer ritme, energie en (nacht)rust in jouw gezin? Als gecertificeerd kinderslaapcoach help ik jou het juiste ritme te vinden. Als geen ander weet ik hoe vermoeiend het is om een kindje te hebben dat slecht slaapt. Been there, done that! Ik help je graag op een liefdevolle en praktische manier aan meer slaap, met een methode die bij jouw gezin past.

Liefs, Tanja

Mijn diensten

Little Sleep Package €100

Little Sleep Package €100

Het Little Sleep Package bevat een videogesprek van één uur, daarna ga je zelfstandig met de adviezen aan de slag.

Meer informatie
Medium Sleep Package €250

Medium Sleep Package €250

Het Medium Sleep Package bevat een videogesprek van één uur en twee weken begeleiding via een online logboek waar je 1x per 48 uur feedback op krijgt.

Meer informatie
Big Sleep Package €400

Big Sleep Package €400

Het Big Sleep Package bevat een videogesprek van één uur en twee à drie weken intensieve en dagelijkse begeleiding via een online logboek, e-mail, Whatsapp en telefonische contactmomenten.

Meer informatie

Wat andere gezinnen zeggen

Tanja heeft ons heel goed geholpen toen onze dochter een flinke slaapdip had, en enkel nog maar korte dutjes wilde doen en 's nachts regelmatig wakker werd. Tanja kijkt goed naar wat bij je past en denkt constructief mee. Ook was het enorm fijn dat we na afloop nog wat verduidelijkende vragen mochten stellen. Door haar goede tips en adviezen zijn we nu weer back on track.
Céline (mama van dochter 6 maanden)
Na bijna twee jaar met hele slechte nachten, hebben wij dankzij het goede, duidelijke advies en de onwijs fijne ondersteuning eindelijk weer onze nachtrust terug. En dat binnen twee weken!
Mama van Zoë (24 maanden)
Tanja stelde een zachte methode voor die goed bij ons past. Na een paar dagen kon ons kindje zelf in zijn eigen bedje in slaap vallen, ontstond er ritme en hadden wij onze avonden terug, wat een winst! Tanja heeft veel kennis, voelde ons goed aan en heeft ons heel goed geholpen.
Mama van Ole (8 maanden)
Vanaf de eerste minuut hielp het plan. Op de eerste dag deed hij al een dutje van 2 uur! Niet te geloven dat de tips zo veel kunnen veranderen. Ook gingen de nachten gelijk goed. We hebben eindelijk weer wat tijd voor onszelf.
Mama van Joël (4 maanden)
Na een duidelijk consult zijn we aan de slag gegaan met de adviezen. En met resultaat, want vanaf de derde nacht sliep onze dochter door. We hadden Tanja veel eerder moeten inschakelen denken we nu achteraf!
Mama van Vesper (4 jaar)
Tanja heeft een slaapplan gemaakt door onze visie van opvoeden en theorie te combineren. De uitkomst was een plan waar wij ons prettig bij voelden. Na één nacht dit plan te hebben toegepast konden we al doorslapen. Had ik dit maar eerder gedaan!
Mama van Linde (1)
De begeleiding hebben wij als heel prettig ervaren en dankzij jou hebben wij al meerdere avonden voor onszelf gehad. Je was opbouwend en hebt ons heel veel vertrouwen gegeven. Enorm bedankt!
Mama van Amy (10 weken)

Little Sleepers in de media

Ga naar AD
Little Sleepers
Little Sleepers
Ga naar Podje Opvoeden
Little Sleepers
Little Sleepers
Little Sleepers
Little Sleepers

Download mijn gratis e-book

'10 tips om de slaap van je kindje te verbeteren'

Blog

Baby slaapt ineens veel overdag

Baby slaapt ineens veel overdag

Je baby slaapt ineens veel overdag, is dat erg? Het is niet nodig om je direct zorgen te maken als…

Baby slaapt ineens niet meer door

Baby slaapt ineens niet meer door

Je baby slaapt ineens niet meer door, hoe kan dat? Ik kan me voorstellen dat je even met je handen…

Tips wennen van 3 naar 2 dutjes

Tips wennen van 3 naar 2 dutjes

Het kan best pittig zijn om te wennen van 3 naar 2 dutjes. Als ouder is het altijd even zoeken…

Vragen?

Neem contact met mij op