Big Sleep Package - Little Sleepers


Little Sleepers

Big Sleep Package

Big Sleep Package

Intensieve coaching om in twee à drie weken het beste resultaat te behalen met het Big Sleep Package

Met het juiste advies is voor iedere situatie een oplossing te vinden. Met het Big Sleep Package ben je verzekerd van het beste resultaat. Samen maken we een plan om meer rust te creëren en werken we twee à drie weken lang intensief samen om jouw kindje beter te laten slapen.

Hoe zou het zijn als…

 • Je een fijn ritme hebt voor jouw kindje, iedere dag voorspelbaar.
 • Je weet hoe je jouw kindje kan troosten en tot rust kan brengen. Je ervaart rust en vertrouwt op jezelf.
 • Je naar bed toe gaat en weet dat je een rustige nacht tegemoet gaat zonder onrust en huilen. Je kan uren slapen en schrikt niet bij ieder geluid.
 • Je uitgerust bent en energie hebt zodat je kan doen wat jou gelukkig maakt.
 • Jij en je partner weer tijd voor elkaar hebben, samen. Zonder  geruzie over wat er wel of niet moet gebeuren. Je bent samen en je hebt een plan.

Na het Big Sleep Package heb jij…

 • Geen angst meer voor onrust en gebroken nachten.
 • Kennis van slaap, passend bij de leeftijd van jouw kindje.
 • Energie voor andere dingen en tijd voor jezelf en je partner.
 • Het vertrouwen om jouw kindje met een gerust hart over te laten aan de zorg van anderen.
 • Een duidelijk plan en taakverdeling. Je weet wat je moet doen als slapen niet lukt!

In twee weken tijd krijg je tips over:

Slaapomgeving & slaaptools
Welke verbeteringen je kan doorvoeren in de slaapkamer en hoe externe factoren van invloed zijn op het slaapgedrag. Welke slaaptools (denk aan witte ruis, inbakeren, speen) zijn geschikt voor jouw gezin of bouw je het beste af.

Voeding:
Welke aanpassingen je kan doen om jouw kindje meer rust te geven en uitleg over hoe voeding slaap ondersteunt. Dagelijkse begeleiding in het rustig en effectief afbouwen van nachtvoeding.

Ritme:
Een duidelijk en persoonlijk plan met tijden van dutjes, lengte van dutjes en het stimuleren van doorslapen.

Slaapmethode:
Hoe je jouw kindje leert om zelf in slaap te vallen, langere dutjes te laten doen en door te slapen. In overleg met jou als ouder kiezen we de juiste methode óf switchen we indien nodig van methode gedurende de begeleiding.

Toekomst:
Je ontvangt mijn e-book met voorbeeldritmes van 0-5 jaar zodat je de komende maanden blijft investeren in een goed ritme. Daarnaast krijg je aan het einde van het traject nog een aantal persoonlijke tips om jouw nieuwe situatie vast te houden.

Deze gezinnen gingen jou voor:


Het persoonlijk traject is iets voor jou als…

 • Je niet meer bang wilt zijn om onrustige nachten tegemoet te gaan, maar zelfverzekerd een goed ritme creëert.
 • Jij bereid bent om aan de slag te gaan met mijn tips en adviezen. Je verwacht geen wonder, maar wilt aan het werk om jouw situatie te verbeteren.
 • Je niet alleen jouw kindje wilt laten slapen, maar ook de veel wetenschappelijke kennis over slaap wilt leren.
 • Je verzekerd wilt zijn van het beste resultaat voor jouw gezin met een grote kans van slagen.
 • Je bereid bent om veel te leren over slaap en ritme dankzij mijn intensieve begeleiding.

Hoe werkt het?

We starten met een videogesprek. Voorafgaand aan het videogesprek vul je een intakeformulier in en houd je een logboek bij, op basis hiervan maak ik een persoonlijk slaapplan waarin al mijn tips en adviezen staan. Ook vind je er veel (wetenschappelijk onderbouwde) informatie in over voeding, slaap en slaapmethodes. Tijdens het consult bespreken we het slaapplan en de doelstellingen voor de weken begeleiding. We maken samen de keuze voor een slaapmethode die je kunt toepassen op de momenten dat jouw kindje lastig slaapt. Ik vertel je over verschillende methodes en leg uit hoe en wanneer je het toepast.

Vanaf het videogesprek kan je met mijn tips aan de slag. Je houdt dagelijks een logboek bij waarop ik feedback geef en ik ben dagelijks voor jou bereikbaar via mail, telefoon en WhatsApp. Daarnaast plannen we twee telefonische contactmomenten zodat ik jullie optimaal kan begeleiden. Na twee à drie weken sluiten we af met een telefonische evaluatie waarbij je tips krijgt voor de weken en maanden die volgen. Bijvoorbeeld wanneer er een dutje komt te vervallen, of wat de wakkertijd voor jouw kindje een paar weken later mag zijn.

Big Sleep Package kost € 400.