Newborncursus - Little Sleepers


Little Sleepers

Newborncursus

In 7 dagen meer rust voor je baby.

Heb je het gevoel dat...

• Alle kennis over slaap je overvalt? Er is veel op internet te vinden en je weet niet waar je moet beginnen.

• Je goed bent voorbereid op de bevalling, kraamtijd en borstvoeding.. maar nog niet echt op slaap bij baby's?

• Er (te) veel onrust is bij jouw baby? Het is lastig om in slaap te vallen, dutjes zijn kort en de nachten onrustig.

• Je twijfelt over wat je nou precies mag verwachten op het gebied van slaap?

• Je graag voorbereid wilt zijn en een goede slaapbasis wilt leggen voor je kindje?

Ik wil me aanmelden

Over mij...

Over mij...

Ik geloof dat ieder gezin uniek is. Slapen is een vaardigheid, maar het temperament van je kindje, je ouderschapsstijl en hoe jullie in het leven staan zijn van grote invloed hierop.

De newbornfase is spannend, maar ik weet als geen ander hoe belangrijk een goede basis is. Daarom heb ik de newborncursus ontwikkeld. Speciaal voor ouders met een kindje in de leeftijd van 0 tot 4 maanden. Ik leg je uit hoe je die goede basis legt en wat je mag verwachten.

Met de newborncursus help ik jou om in 7 dagen tijd meer rust te vinden.

Little Sleepers is bekend van...

Ga naar AD
Little Sleepers
Ga naar Podje Opvoeden
Little Sleepers
Little Sleepers

Je krijgt van mij...

• Levenslang toegang tot de online leeromgeving met daarin 7 praktische video's die jou helpen om een goede slaapbasis te ontwikkelen bij je kindje, voor iedere dag één.

• Toegang tot het maandelijks WhatsApp spreekuur, waarin je al je vragen kan stellen over slaap in de leeftijd van 0-4 maanden.

• Het e-book ‘Babyslaap 0-4 maanden’ t.w.v. € 20.

• Het e-book ‘Voorbeeldritmes 0-5 jaar’ t.w.v. € 15.

• Bonusvideo's zoals de opname van het webinar 0-4 maanden en de opname van het webinar over hazenslaapjes t.w.v. € 60,-

Ja, dit wil ik!

Mijn bewezen 3-stappen methode

Stap 1: De basis

Stap 1: De basis

Je leert alles over het leggen van een goede (slaap)basis. Hoe richt je de slaapkamer in, hoe ga je om met kleding en temperatuur, welke tools gebruik je en hoe kan voeding de slaap ondersteunen?

Stap 2: Ritme

Stap 2: Ritme

Je krijgt antwoord op al je vragen over ritme. Hoe lang kan je kindje wakker zijn, wat is een fijne dagindeling, hoe lang duurt een dutje en wat mag je verwachten van de nachten en doorslapen? Er zijn handige voorbeeldritmes om je wat houvast te geven.

Stap 3: Slaapvaardigheden

Stap 3: Slaapvaardigheden

Je leert hoe je de slaapvaardigheden van je kindje kan verbeteren. Bijvoorbeeld door te oefenen met zelfstandig in slaap vallen, of in bed slapen. Ook vertel ik jou hoe je een dutje kan verlengen. Ik leg meerdere methodes aan je uit.

Wat ouders over mij zeggen...

Nadat ons zoontje ziek was geweest, was het even flink zoeken om het ritme in zijn slaapjes weer terug te krijgen en vooral de onrust bij hem weg te nemen s’nachts. Dit was een uitdaging waarbij Tanja ons perfect heeft geholpen. Tanja heeft ons goede tips gegeven en we zijn daar direct mee aan de slag gegaan, met als resultaat; veel minder onrust. Ook na het consult, kun je altijd nog vragen stellen aan Tanja, dat geeft een enorm fijn gevoel.

Chantal (Mei ’21)

Na vele slapeloze nachten en een onrustige ontevreden baby (3 mnd). Uiteindelijk toch besloten om hulp in te schakelen van Tanja en wij zijn zo blij dat wij hulp gezocht hebben! Samen hebben wij gekeken naar wat wij anders konden doen en dat op een liefdevolle manier. Het ‘s avonds naar bed brengen was elke dag weer een strijd waar wij ‘s ochtends al tegenop zagen. Wij dachten dat onze dochter gewoon een slechte slaper was wat wij maar moesten accepteren maar door de hulp van Tanja hebben wij een heel ander kindje gekregen! Ze is de hele dag vrolijk en gaat slapen zonder strijd! Hier konden wij alleen maar van dromen…

Demi (Mei ’22)

Onwijs geholpen door Tanja! Mijn zoontje is erg ziek geweest. Door de antibiotica op vaste tijden snachts veel wakker en onrust. De cyclus is doorbroken en nu kunnen wij zelfs weer wat losser zijn met slaapjes! Je bent een topper, ik kan dit iedereen aanbevelen! Voor een kleine investering onze slaap weer terug! 1000maal dank💙

Desiree (Maart ’21)

Super fijn geholpen door Tanja. Echt een aanrader als zelf even niet meer weet waar je goed aan doet. Onze dochter van 8 maanden werd gemiddeld drie keer per nacht wakker. Na enkele dagen al sliep ze ‘s nachts door en hadden we op de dag een beter ritme. En een vrolijke baby, ook erg belangrijk! Tanja heeft ons erg goed geholpen met praktische tips, nieuwe gewoontes en bemoedigende woorden tijdens het  begeleidingstraject. Super blij mee!

Inge (Juli ’21)

Onze dochter is 8 maanden en heeft nog geen nacht doorgeslapen. Dankzij de expertise van Tanja en haar uitgebreide hulp en adviezen, hebben we een passend ritme gevonden voor overdag en slaapt ze door! Tanja is een lieve en zorgzame vrouw en wij zijn ontzettend tevreden!

Linda (Juli ’22)

Na 1,5 jaar slecht en weinig slapen en waarbij slapen ook altijd een “ding” was zijn ook wij terecht gekomen bij Tanja. We waren direct overtuigd dat we voor het persoonlijk traject zouden gaan. En dat is de juiste keus gebleken, juist die coaching hadden we heel hard nodig. Het was pittig, ondanks dat we ons daar wel op hadden voorbereid, maar Tanja heeft echt ervoor gezorgd dat we staan waar we nu staan. Tanja is super betrokken, leeft mee en weet echt wat ze doet. Ze komt met concrete tips zodat je weet wat je moet doen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat zij er vertrouwen in had dat het goed kwam, ook als ik dat zelf even niet meer had. En ze had gelijk, slapen is nu bij ons geen ding meer. Daarom alleen maar goede woorden voor Tanja!

Louisa (Oktober ’21)

Onze lieve dochter had nogal moeite met slapen ik was daardoor zelf ook aan het eind van mijn Latijn en gezin had er overall last van. Met alle tips aan de slag gegaan, gaat al stukken beter. Er heerst zoveel meer rust ze valt makkelijker in slaap, en de rust in gezin keert terug! Wat ik geleerd heb,  buiten Tanja’s tips, is nooit meer twijfelen. Neem dat consult, ze kan je heel goed helpen. Super bedankt Tanja!

Maaike (Juni ’21)

Onze zoon van negen maanden sliep niet zelf in en werd nog elke nacht een aantal keer wakker. Uiteindelijk hebben we hulp gezocht bij Tanja en met het uitgebreide slaapplan is het onze zoon gelukt om zelf in slaap te vallen en de hele nacht door te slapen. Wat zijn wij blij! We zouden iedereen Tanja aanraden: fijn persoonlijk contact, bijna elke dag feedback en realistische doelen.

Steven (Augustus ’22)

Tanja gaat op een hele persoonlijke manier met je om en werkt heel snel haar adviezen uit na het consult waardoor je meteen aan de slag kan! Nu hebben we een super fijn ritme en rustigere nachten. En áls het een keer anders gaat, is onze dochter niet meteen van de rel! Ik gun iedere ouder met niet doorslapende kindjes een Tanja!

Lisette (December ’21)

Na de newborncursus heb jij...

• Vertrouwen in de keuzes die je maakt rondom het slaapgedrag van je kindje.

• Heel veel kennis over slaapgedrag bij jonge kinderen, waar je de jaren daarna nog plezier van hebt.

• Een fijn ritme voor je kindje, op basis van de wakkertijden die passend zijn en de (vroege!) slaapsignalen die je nu herkent.

• Handige routines die horen bij in slaap vallen, waardoor er meer rust en overzicht is.

• Energie en zin om te gaan werken aan de slaapskills van jouw baby.

Ik wil me aanmelden

Veelgestelde vragen

 • Kan ik direct starten met deze cursus?

  Ja, na je aanmelding krijg je direct de inloggegevens. De gehele cursus kan je direct bekijken en op je eigen tempo volgen.

 • Voor wie is deze cursus geschikt?

  Voor ouders die een kindje verwachten en voor ouders met een baby (0-4 maanden) die graag meer willen weten over een goede slaapbasis voor hun kindje. Die meer vertrouwen willen hebben in hun keuzes en pro-actief aan de slag willen met een goede basis. Doorslapen en een vast ritme creëren is in deze cursus nog geen doel, al leg ik je wel uit wat je op dit gebied mag verwachten.

 • Hoe werkt de ondersteuning via WhatsApp?

  Iedere eerste donderdag van de maand ben ik tussen 9:00 – 11:00 beschikbaar voor al je vragen. Je stuurt mij een berichtje, ik geef er antwoord op. Lekker simpel! Want de newbornfase is vaak al tijdrovend genoeg. In de welkomstvideo van de cursus leg ik je alles uit.

 • Hoeveel tijd kost de cursus mij?

  Reken op ongeveer 15 minuten per dag. Je kan er voor kiezen om meerdere video’s op één dag te bekijkenen zo sneller of langzamer door de cursus te gaan. Met de meeste dingen kan je direct aan de slag. Concrete en praktische tips, daar ben ik gek op!

 • Wordt in deze cursus iets geleerd over samen slapen?

  Ik ben vanwege de risico’s op wiegendood geen voorstander van met baby’s in één bed slapen. Mijn visie is dat kindjes het beste op hun rug in een eigen bed slapen. Samen op één kamer slapen stimuleer ik wel in de eerste maanden, zeker met een co-sleeper. Daar wordt uitgebreid aandacht aan besteed in de cursus. Als je specifiek op zoek bent naar adviezen over samen met je baby in één bed slapen, dan is deze cursus niet geschikt voor je.

 • Wat als ik niet blij ben met deze cursus?

  Inmiddels heb ik al honderden gezinnen aan meer slaap mogen helpen met mijn e-books, webinars en coaching. Om je het vertrouwen te geven dat dit groepstraject super waardevol is, geef ik je met alle liefde je geld terug als je niet tevreden bent. Dat doe ik op basis van één voorwaarde: Je vraagt binnen drie dagen na je aankoop je geld terug.

 • Heb je andere vragen?

  Stuur dan gerust een mailtje naar info@littlesleepers.nl

Wil jij meer rust voor je baby?

Wil jij meer rust voor je baby?

Meld je dan nu aan voor de newborncursus en start direct met het uitbreiden van jouw slaap-kennis.

Super leuk, ik meld me aan!