1:1 coaching - Little Sleepers


Little Sleepers

1:1 coaching

In dit persoonlijke traject werk je intensief met mij samen aan meer rust in jouw gezin.

Heb je het gevoel dat..

• Het slapen van je kindje altijd onrustig is? Er is nog nooit een fase geweest waarin het goed ging.

• Jouw gezin lijdt onder het slaaptekort? Je bent niet de ouder die je wilt zijn, je bent kortaf en uitgeput.

• Je álles geprobeerd hebt? Helaas lijkt niets te werken. Jouw situatie is anders en je kindje volgt niet de gangbare richtlijnen of gemiddeldes.

• Je kindje te weinig slaap krijgt en daardoor fysiek of mentaal onrust ervaart? Je gunt je kindje meer rust, maar weet niet hoe.

• Je uitgeput bent van alle gebroken nachten? Je loopt op je tandvlees en er moet op korte termijn iets veranderen.

• Je intensieve hulp nodig hebt? Niet op afstand, of periodiek. Maar dat je voor de komende periode 24/7 een expert naast je wil hebben staan?

Ja, ik wil NU hulp

Over mij...

Over mij...

Ik geloof dat ieder gezin uniek is. Slapen is een vaardigheid, maar het temperament van je kindje, je ouderschapsstijl en hoe jullie in het leven staan zijn van grote invloed hierop.

Graag ga ik met jou het proces aan, om stap voor stap uit te zoeken wat voor jullie werkt. In drie weken tijd begeleid ik jou intensief naar een goed resultaat. Ook daarna blijven we in contact en help ik jou waar nodig.

In een 1:1 coachingstraject gaan we voor 100% verbetering. Je gaat veel leren, krijgt vertrouwen en bovenal komt er rust in jouw gezin. Gun jij dit jezelf en je kindje? Let’s go!

Little Sleepers is bekend van...

Ga naar Podje Opvoeden
Ga naar AD
Little Sleepers
Little Sleepers
Little Sleepers

Je krijgt van mij...

• Een consult van een uur, waarin we jullie doelen bespreken en samen een plan maken.

• Een praktisch en to-the-point slaapplan, speciaal voor jouw gezin. Hierin vind je alle tips, adviezen en methodes die jullie kunnen gebruiken.

• 2 à 3 weken support via een digitaal logboek (ma-za).

• 2x telefonische afspraak halverwege het traject.

• Toegang tot de online leeromgeving van de Sleep Academy, vol met praktische video's.

• Telefonische evaluatie.

• Onbeperkt mailcontact tot zes maanden na het traject.

Ja, dit wil ik!

Wat ouders over mij zeggen...

Mijn zoontje van 16 maanden heeft de afgelopen 11 maanden slecht geslapen. Elke 2-3 uur wakker worden en urenlang huilen, niets kon hem kalmeren. Ik voelde me ellendig, mijn man voelde zich ellendig en ons werk en gezinsleven hadden er zwaar onder te lijden. Tanja besteedde veel tijd aan het herzien van onze dagelijkse routines en het aanwijzen van probleemgebieden en oplossingen. Ze was de hele tijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Binnen 3 dagen na het uitvoeren van Tanja’s advies was er al verbetering. Tegen het einde van de slaapcoaching sliep hij een hele nacht door EN kwam hij tot rust. Ik ben na de intensieve periode doorgegaan met de routines en methodes van Tanja en het is steeds beter geworden. Mijn zoon heeft zelfs voor het eerst probleemloos een nachtje bij oma en opa doorgebracht.

Roxanne (jan ’23)

Nogmaals hartelijk dank voor je hulp :) We hebben het begeleidingsproces als erg plezierig ervaren. Duidelijke uitleg waarom we het zus of zo moesten doen, helder plan, motiverende berichtjes via het logboek en ook weer zo’n fijne afsluitingsmail. Super!  We zijn je echt heel erg dankbaar!!

Deborah (Dec ’22)

Onze zoon van negen maanden sliep niet zelf in en werd nog elke nacht een aantal keer wakker. Uiteindelijk hebben we hulp gezocht bij Tanja en met het uitgebreide slaapplan is het onze zoon gelukt om zelf in slaap te vallen en de hele nacht door te slapen. Wat zijn wij blij! We zouden iedereen Tanja aanraden: fijn persoonlijk contact, bijna elke dag feedback en realistische doelen.

Steven (Augustus ’22)

Onze dochter is 8 maanden en heeft nog geen nacht doorgeslapen. Dankzij de expertise van Tanja en haar uitgebreide hulp en adviezen, hebben we een passend ritme gevonden voor overdag en slaapt ze door! Tanja is een lieve en zorgzame vrouw en wij zijn ontzettend tevreden!

Linda (Juli ’22)

Na vele slapeloze nachten en een onrustige ontevreden baby (3 mnd). Uiteindelijk toch besloten om hulp in te schakelen van Tanja en wij zijn zo blij dat wij hulp gezocht hebben! Samen hebben wij gekeken naar wat wij anders konden doen en dat op een liefdevolle manier. Het ‘s avonds naar bed brengen was elke dag weer een strijd waar wij ‘s ochtends al tegenop zagen. Wij dachten dat onze dochter gewoon een slechte slaper was wat wij maar moesten accepteren maar door de hulp van Tanja hebben wij een heel ander kindje gekregen! Ze is de hele dag vrolijk en gaat slapen zonder strijd! Hier konden wij alleen maar van dromen…

Demi (Mei ’22)

Tanja gaat op een hele persoonlijke manier met je om en werkt heel snel haar adviezen uit na het consult waardoor je meteen aan de slag kan! Nu hebben we een super fijn ritme en rustigere nachten. En áls het een keer anders gaat, is onze dochter niet meteen van de rel! Ik gun iedere ouder met niet doorslapende kindjes een Tanja!

Lisette (December ’21)

Na 1,5 jaar slecht en weinig slapen en waarbij slapen ook altijd een “ding” was zijn ook wij terecht gekomen bij Tanja. We waren direct overtuigd dat we voor het persoonlijk traject zouden gaan. En dat is de juiste keus gebleken, juist die coaching hadden we heel hard nodig. Het was pittig, ondanks dat we ons daar wel op hadden voorbereid, maar Tanja heeft echt ervoor gezorgd dat we staan waar we nu staan. Tanja is super betrokken, leeft mee en weet echt wat ze doet. Ze komt met concrete tips zodat je weet wat je moet doen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat zij er vertrouwen in had dat het goed kwam, ook als ik dat zelf even niet meer had. En ze had gelijk, slapen is nu bij ons geen ding meer. Daarom alleen maar goede woorden voor Tanja!

Louisa (Oktober ’21)

Super fijn geholpen door Tanja. Echt een aanrader als zelf even niet meer weet waar je goed aan doet. Onze dochter van 8 maanden werd gemiddeld drie keer per nacht wakker. Na enkele dagen al sliep ze ‘s nachts door en hadden we op de dag een beter ritme. En een vrolijke baby, ook erg belangrijk! Tanja heeft ons erg goed geholpen met praktische tips, nieuwe gewoontes en bemoedigende woorden tijdens het  begeleidingstraject. Super blij mee!

Inge (Juli ’21)

Onze lieve dochter had nogal moeite met slapen ik was daardoor zelf ook aan het eind van mijn Latijn en gezin had er overall last van. Met alle tips aan de slag gegaan, gaat al stukken beter. Er heerst zoveel meer rust ze valt makkelijker in slaap, en de rust in gezin keert terug! Wat ik geleerd heb,  buiten Tanja’s tips, is nooit meer twijfelen. Neem dat consult, ze kan je heel goed helpen. Super bedankt Tanja!

Maaike (Juni ’21)

Onwijs geholpen door Tanja! Mijn zoontje is erg ziek geweest. Door de antibiotica op vaste tijden snachts veel wakker en onrust. De cyclus is doorbroken en nu kunnen wij zelfs weer wat losser zijn met slaapjes! Je bent een topper, ik kan dit iedereen aanbevelen! Voor een kleine investering onze slaap weer terug! 1000maal dank💙

Desiree (Maart ’21)

Nadat ons zoontje ziek was geweest, was het even flink zoeken om het ritme in zijn slaapjes weer terug te krijgen en vooral de onrust bij hem weg te nemen s’nachts. Dit was een uitdaging waarbij Tanja ons perfect heeft geholpen. Tanja heeft ons goede tips gegeven en we zijn daar direct mee aan de slag gegaan, met als resultaat; veel minder onrust. Ook na het consult, kun je altijd nog vragen stellen aan Tanja, dat geeft een enorm fijn gevoel.

Chantal (Mei ’21)

Na 1:1 coaching heb jij...

• Een fijn ritme voor je kindje, passend bij de leeftijd en slaapbehoefte.

• Vertrouwen in de keuzes die je maakt rondom het slaapgedrag van je kindje. Je bent ontspannen en geniet van het ouderschap.

• Rust in je gezin. Er is weer tijd over voor je partner, voor vrienden of voor jezelf.

• Een back-up plan bij opnieuw onrust. Je bent één mailtje verwijderd van een snel advies, je kan terug vallen op mij als dat nodig is.

• Super veel kennis over slaap, wat je in de maanden daarna nog kan uitbreiden met de online leeromgeving.

De investering voor 1:1 coaching bedraagt éénmalig € 499- inclusief BTW.

Ik wil me aanmelden

De antwoorden op veelgestelde vragen

 • Voor welke leeftijd is dit traject geschikt?

  Je kan starten als je kindje ongeveer vier maanden oud is. Slaapcoaching doe ik tot de leeftijd van 5 jaar. Als je kindje jonger is, adviseer ik de newborncursus. Voor slaapproblemen bij kindjes ouder dan 5 jaar kan je beter terecht bij een kindercoach of kinderpsycholoog.

 • Werkt slaapcoaching altijd?

  In vrijwel alle gevallen hebben ouders meer kennis en vertrouwen over het slaapgedrag van hun kindje. Dat is al heel mooi toch? Daarnaast merkt 96% van de gezinnen waarmee ik werk een positieve verbetering in het slaappatroon van hun kindje. Dat lees je ook zeker terug in alle positieve reviews op Google of Facebook.

  Het is daarnaast ook afhankelijk van jouw inzet. Gemiddeld kost het veranderen van gedrag 21 dagen. Maar als je 100% consistent bent met het toepassen van mijn adviezen, dan kunnen dingen al positief veranderen binnen één week. Soms kan ik je niet verder helpen en is het nodig om je door te verwijzen, je krijgt dan altijd een deel van je geld terug.

 • Kan ik ook bij jou terecht voor losse diensten zonder coaching?

  Nee, dat kan niet. Ik merk dat er op die manier onvoldoende resultaten worden behaald. In 99% van de gevallen verandert het plan nog tijdens de coachingsweken. Daarnaast ontstaan er bij jou als ouder gegarandeerd vragen als je mijn adviezen gaat toepassen. Ieder kindje is uniek, ieder proces is daarmee uniek. Ik vind het fijn om te kunnen bijsturen en jou écht verder te kunnen helpen.

  Deelname aan de Sleep Academy is geschikt als je zelfstandig aan de slag wilt. Je krijgt hierin persoonlijk advies over ritme d.m.v. een online logboek. En je leert op een zelfstandige manier veel over het veranderen van het slaappatroon van je kindje.

 • Voor welke slaapproblemen is coaching geschikt?

  Het krijgen van een goed ritme, vroeg wakker worden, hazenslaapjes, nachtvoedingen afbouwen, doorslapen aanleren of het verminderen van onrust: alles is mogelijk. Ik durf wel te zeggen dat er weinig slaapproblemen zijn die hiermee niet kunnen worden opgelost. Zeker als jouw kindje lastig zelfstandig in slaap valt én er geen vast ritme is, dan is een 1:1 traject heel erg fijn.

  Twijfel je of ik jou kan helpen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek.

 • Hoevaak hebben we contact?

  Als ik zeg dat ik je intensief begeleid, dan bedoel ik ook écht intensief. We starten met een uitgebreid gesprek waarin we al je doelen en het plan bespreken. Daarna hebben we dagelijks (ma-za) contact via een online logboek. Daarnaast plannen we minimaal twee telefonische contactmomenten halverwege het traject en een telefonische evaluatie. Als er meer of langer hulp nodig is, dan kan dat altijd en je kan me tot 6 maanden na het traject nog mailen met al je vragen.

 • Wat kost dit traject?

  Het tarief voor 1:1 coaching is € 499,-. Daarvoor krijg je 2-3 weken lang intensief mijn hulp en advies en begeleid ik jou de zes maanden daarna op afstand naar een duurzaam resultaat. Ik heb al meer dan 750 ouders mogen helpen aan meer slaap, ik weet dus wat nodig is om verandering in jouw gezin te realiseren.

  Ik begrijp dat het voor veel mensen een hoog bedrag is, zeker in deze tijd. Je kan eventueel in twee termijnen betalen, of kijk eens bij het groepstraject van de Sleep Academy.

 • Hoe kan ik starten?

  Je plant de eerste afspraak in via mijn online agenda. Eerst een kennismakingsgesprek plannen mag, maar is niet perse nodig. Voorafgaand aan het eerste gesprek vul je een vragenformulier en logboek in, dat krijg je direct in de bevestiging. De eerste afspraak duurt ongeveer een uur en daarin bespreken we alle adviezen en tips die ik voor jullie heb. Ook bespreken we dan op welke dag we in diezelfde week met de dagelijkse coaching via het logboek starten en wanneer we elkaar weer telefonisch spreken, we kiezen daarvoor een moment dat voor jullie uitkomt.

Wil jij mijn advies?

Wil jij mijn advies?

Ik help je graag. Plan direct jouw eerste gesprek met mij. Meestal kan je binnen één week met het traject starten.

LET'S DO THIS!