1:1 coaching - Little Sleepers


Little Sleepers1:1 coaching

In dit persoonlijke traject werk je intensief met mij samen aan meer rust in jouw gezin.

Over het 1:1 coachingtraject...

Heb je het gevoel dat..

• Het slapen van je kindje altijd onrustig is? Er is nog nooit een fase geweest waarin het goed ging.

• Jouw gezin lijdt onder het slaaptekort? Je bent niet de ouder die je wilt zijn, je bent kortaf en uitgeput.

• Je álles geprobeerd hebt? Helaas lijkt niets te werken. Jouw situatie is anders en je kindje volgt niet de gangbare richtlijnen of gemiddeldes.

• Je kindje te weinig slaap krijgt en daardoor fysiek of mentaal onrust ervaart? Je gunt je kindje meer rust, maar weet niet hoe.

• Je uitgeput bent van alle gebroken nachten? Je loopt op je tandvlees en er moet op korte termijn iets veranderen.

• Je intensieve hulp nodig hebt? Niet op afstand, of periodiek. Maar dat je voor de komende periode een expert naast je wil hebben staan?

Ja, ik wil NU hulp

Over mij...

Over mij...

Ik geloof dat ieder gezin en kind uniek is. Slapen is iets wat ieder kind kan. Maar het temperament van je kind, je ouderschapsstijl en hoe jullie in het leven staan zijn van grote invloed op het slaappatroon.

Graag ga ik met jou het proces aan, om stap voor stap uit te zoeken wat voor jullie werkt. In drie weken tijd begeleid ik jou intensief naar een goed resultaat. Ook daarna blijven we in contact en help ik jou waar nodig.

In een 1:1 coachingstraject gaan we voor 100% verbetering. Je gaat veel leren, krijgt vertrouwen en bovenal komt er rust in jouw gezin. Gun jij dit jezelf en je kind? Let’s go!

Little Sleepers is bekend van...

Ga naar Podje Opvoeden
Ga naar AD
Little Sleepers
Little Sleepers
Little Sleepers

Je krijgt van mij...

• Een persoonlijk slaapplan vol met praktische tips en adviezen, zodat je 100% vertrouwen voelt in een aanpak die voor jouw gezin werkt.

• Een opstartgesprek van 1.5 uur via Zoom, waarin we het slaapplan bespreken, zodat je vertrouwen voelt om jouw situatie te veranderen en weet dat er een oplossing is.

• Twee tot drie weken support via een digitaal logboek, je krijgt vier dagen per week feedback en ik beantwoord al je vragen. Zo weet je zeker dat het proces zo snel mogelijk gaat en durf je door te zetten.

• Altijd extra telefonisch contact wanneer dat nodig is.

• Toegang tot de online leeromgeving van de Sleep Academy, vol met praktische video's die jouw proces ondersteunen.

• Eindevaluatie per mail, boordevol tips voor de maanden daarna. Zodat je het vertrouwen voelt om het vanaf dat moment weer zelf te doen.

• Zes maanden onbeperkt mailcontact vanaf het einde van de logboekcoaching, zodat het resultaat wat je hebt behaald ook blijvend is. Je hebt een slaapexpert als back-up voor lastige momenten of vragen.

• De investering voor het coachingtraject is € 549

Ja, dit wil ik!

Wat ouders over mij zeggen...

Tanja is zo’n ontzettende fijne en lieve vrouw die echt naar je luistert en echt een goed en persoonlijk plan maakt! Je merkt dat ze gewoon echt weet wat ze doet en echt geleerd heeft voor wat ze doet! Ik kan het 1:1 traject iedereen aanbevelen.

Linda (Augustus ’23)

Wij hebben de 1 op 1 coaching bij Tanja gedaan omdat onze zoon van 7 maanden erg onrustig was ‘s nachts en werd 5 uur wakker. Binnen 3 weken hebben we de avondfles afgebouwd, een fijn ritme gecreëerd en slaapt hij 9/10 nachten door tot 6.30. We hebben veel tools gekregen om zelf bij te sturen als er iets veranderd in de slaapbehoefte en er is ook nog de mogelijkheid om vragen te stellen in het komende half jaar. We twijfelden van tevoren of het de investering waard zou zijn, maar dat was het dubbel en dwars! Als je twijfelt zou ik zeggen, gun dit jezelf!

Kim (Juni ’23)

Na 8 maanden stoeien en zoeken naar een goed slaapritme voor onze zoon, begonnen we een coachtraject met Tanja en dat had ik veel eerder moeten doen en zou ik dus ook iedereen aanbevelen die twijfels of struggels heeft rondom de slaap van je kindje. Tanja is een lieve, behulpzame en sociale slaapcoach. Ze schreef een slaapplan op basis van haar kennis en inzichten, maar we mochten hier zelf ook in meedenken. Binnen enkele dagen kwam er meer rust, vertrouwen en werd het gezinsleven oprecht weer een stukje leuker. Sleep is everything! Dolgelukkig met het resultaat. Je bent goud waard Tanja!

Luc (Juni ’23)

We hebben het intensieve 1:1 coaching programma  gevolgd omdat we een lange periode met onrustige nachten en vroege ochtenden hadden met onze dochter van 18maanden. We hebben de periode met Tanja als super fijn en behulpzaam ervaren. We waren bang dat het ons misschien heel erg zou gaan beperken, maar ze was heel flexibel en keek echt wat past bij onze levensstijl en manier van opvoeden. Onze dochter heeft nu een vast nacht ritme van 19:00-06:30, waar wij nu zelf nog aan moeten wennen omdat wij zelf nog steeds eerder wakker worden 😉 Het idee dat Tanja ook nog eens de komende maanden beschikbaar blijft voor vragen geeft een heel fijn gevoel en daarom gaan we de slaap toekomst van onze dochter met veel vertrouwen tegemoet!

Floor (juni ’23)

Heel fijn samengewerkt met Tanja. Onze zoon Louca van 4,5 maand sliep slecht, kon niet zelfstandig in slaap vallen en werd nog minimaal drie keer in de nacht wakker. Het kostte ons veel moeite hem weer in slaap te krijgen. We hebben een 1 op 1 traject bij Tanja gevolgd en dit gaf ons veel meer duidelijkheid en sturing hoe dit aan te pakken bij ons kleintje. Hij slaapt helaas nog geen nachten volledig door, maar kan wel zelfstandig in slaap vallen, er zit meer ritme en structuur in zijn slaapjes en wordt nog maar 1x per nacht wakker. Dus al een hele verbetering, echt heel fijn! Ook Tanja’s flexibiliteit was enorm fijn. Dank!

Denis (Juni ’23)

Tanja heeft ons fantastisch geholpen met het laten doorslapen van onze tweeling. Tanja is enorm betrokken, professioneel en flexibel. Ze heeft heel snel ingezien wat bij ons de oorzaak van de slapeloosheid was. Door kleine aanpassingen hebben we de gestelde doelen behaald. De fantastische en geduldige begeleiding heeft ons zó goed geholpen. Naast de adviezen en tips om onze doelen te behalen heeft ze veel andere adviezen gegeven (bv. voor op vakantie gaan). Als we dit van te voren geweten hadden waren we hier absoluut eerder mee begonnen!

Roosmarijn (Juni ’23)

We zijn gestart bij Tanja na een heel onrustige periode van koemelkallergie en verborgen reflux bij onze dochter van 8 maanden. Ze sliep enkel nog bij ons in bed of in de auto/kinderwagen. Ook werd zij gedurende de nacht meerdere malen wakker. Gestart met een fijn gesprek en duidelijk plan en zowaar na 1! dag sliep ze weer in haar eigen bed en na een kleine week sliep ze zelfstandig van 1830/0700! Tanja is een echte professional met een duidelijk plan en bijbehorende handvatten en tools om tot de oplossing te komen. Hadden we dit maar veel eerder gedaan! Ik gun iedere ouder met slapeloze nachten en veel onrust een Tanja!

Robiènne (april ’23)

Mijn zoontje van 16 maanden heeft de afgelopen 11 maanden slecht geslapen. Elke 2-3 uur wakker worden en urenlang huilen, niets kon hem kalmeren. Ik voelde me ellendig, mijn man voelde zich ellendig en ons werk en gezinsleven hadden er zwaar onder te lijden. Tanja besteedde veel tijd aan het herzien van onze dagelijkse routines en het aanwijzen van probleemgebieden en oplossingen. Ze was de hele tijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Binnen 3 dagen na het uitvoeren van Tanja’s advies was er al verbetering. Tegen het einde van de slaapcoaching sliep hij een hele nacht door EN kwam hij tot rust. Ik ben na de intensieve periode doorgegaan met de routines en methodes van Tanja en het is steeds beter geworden. Mijn zoon heeft zelfs voor het eerst probleemloos een nachtje bij oma en opa doorgebracht.

Roxanne (jan ’23)

Nogmaals hartelijk dank voor je hulp :) We hebben het begeleidingsproces als erg plezierig ervaren. Duidelijke uitleg waarom we het zus of zo moesten doen, helder plan, motiverende berichtjes via het logboek en ook weer zo’n fijne afsluitingsmail. Super!  We zijn je echt heel erg dankbaar!!

Deborah (Dec ’22)

Onze zoon van negen maanden sliep niet zelf in en werd nog elke nacht een aantal keer wakker. Uiteindelijk hebben we hulp gezocht bij Tanja en met het uitgebreide slaapplan is het onze zoon gelukt om zelf in slaap te vallen en de hele nacht door te slapen. Wat zijn wij blij! We zouden iedereen Tanja aanraden: fijn persoonlijk contact, bijna elke dag feedback en realistische doelen.

Steven (Augustus ’22)

Wat waren wij extreem moe toen we jouw hulp inschakelde. Ik sliep nog maar 4-6 uur per nacht en voedde Luca 2-3 keer per nacht. Binnen 2 nachten was dit compleet anders. Met jouw hulp slaapt hij sindsdien minimaal van 20:00 tot 06:00 en vaak al van 19:00 tot 06:30 uur. Heel erg bedankt voor jouw geweldige hulp!!

Vera (Juni ’23)

Onze dochter is 8 maanden en heeft nog geen nacht doorgeslapen. Dankzij de expertise van Tanja en haar uitgebreide hulp en adviezen, hebben we een passend ritme gevonden voor overdag en slaapt ze door! Tanja is een lieve en zorgzame vrouw en wij zijn ontzettend tevreden!

Linda (Juli ’22)

Na vele slapeloze nachten en een onrustige ontevreden baby (3 mnd). Uiteindelijk toch besloten om hulp in te schakelen van Tanja en wij zijn zo blij dat wij hulp gezocht hebben! Samen hebben wij gekeken naar wat wij anders konden doen en dat op een liefdevolle manier. Het ‘s avonds naar bed brengen was elke dag weer een strijd waar wij ‘s ochtends al tegenop zagen. Wij dachten dat onze dochter gewoon een slechte slaper was wat wij maar moesten accepteren maar door de hulp van Tanja hebben wij een heel ander kindje gekregen! Ze is de hele dag vrolijk en gaat slapen zonder strijd! Hier konden wij alleen maar van dromen…

Demi (Mei ’22)

Tanja gaat op een hele persoonlijke manier met je om en werkt heel snel haar adviezen uit na het consult waardoor je meteen aan de slag kan! Nu hebben we een super fijn ritme en rustigere nachten. En áls het een keer anders gaat, is onze dochter niet meteen van de rel! Ik gun iedere ouder met niet doorslapende kindjes een Tanja!

Lisette (December ’21)

Na 1,5 jaar slecht en weinig slapen en waarbij slapen ook altijd een “ding” was zijn ook wij terecht gekomen bij Tanja. We waren direct overtuigd dat we voor het persoonlijk traject zouden gaan. En dat is de juiste keus gebleken, juist die coaching hadden we heel hard nodig. Het was pittig, ondanks dat we ons daar wel op hadden voorbereid, maar Tanja heeft echt ervoor gezorgd dat we staan waar we nu staan. Tanja is super betrokken, leeft mee en weet echt wat ze doet. Ze komt met concrete tips zodat je weet wat je moet doen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat zij er vertrouwen in had dat het goed kwam, ook als ik dat zelf even niet meer had. En ze had gelijk, slapen is nu bij ons geen ding meer. Daarom alleen maar goede woorden voor Tanja!

Louisa (Oktober ’21)

Super fijn geholpen door Tanja. Echt een aanrader als zelf even niet meer weet waar je goed aan doet. Onze dochter van 8 maanden werd gemiddeld drie keer per nacht wakker. Na enkele dagen al sliep ze ‘s nachts door en hadden we op de dag een beter ritme. En een vrolijke baby, ook erg belangrijk! Tanja heeft ons erg goed geholpen met praktische tips, nieuwe gewoontes en bemoedigende woorden tijdens het  begeleidingstraject. Super blij mee!

Inge (Juli ’21)

Onze lieve dochter had nogal moeite met slapen ik was daardoor zelf ook aan het eind van mijn Latijn en gezin had er overall last van. Met alle tips aan de slag gegaan, gaat al stukken beter. Er heerst zoveel meer rust ze valt makkelijker in slaap, en de rust in gezin keert terug! Wat ik geleerd heb,  buiten Tanja’s tips, is nooit meer twijfelen. Neem dat consult, ze kan je heel goed helpen. Super bedankt Tanja!

Maaike (Juni ’21)

Onwijs geholpen door Tanja! Mijn zoontje is erg ziek geweest. Door de antibiotica op vaste tijden snachts veel wakker en onrust. De cyclus is doorbroken en nu kunnen wij zelfs weer wat losser zijn met slaapjes! Je bent een topper, ik kan dit iedereen aanbevelen! Voor een kleine investering onze slaap weer terug! 1000maal dank💙

Desiree (Maart ’21)

Nadat ons zoontje ziek was geweest, was het even flink zoeken om het ritme in zijn slaapjes weer terug te krijgen en vooral de onrust bij hem weg te nemen s’nachts. Dit was een uitdaging waarbij Tanja ons perfect heeft geholpen. Tanja heeft ons goede tips gegeven en we zijn daar direct mee aan de slag gegaan, met als resultaat; veel minder onrust. Ook na het consult, kun je altijd nog vragen stellen aan Tanja, dat geeft een enorm fijn gevoel.

Chantal (Mei ’21)

Na 1:1 coaching heb jij...

• Een fijn ritme voor je kindje, passend bij de leeftijd en slaapbehoefte.

• Vertrouwen in de keuzes die je maakt rondom het slaapgedrag van je kindje. Je bent ontspannen en geniet van het ouderschap.

• Rust in je gezin. Er is weer tijd over voor je partner, voor vrienden of voor jezelf.

• Een back-up plan bij opnieuw onrust. Je bent één mailtje verwijderd van een snel advies, je kan terug vallen op mij als dat nodig is.

• Super veel kennis over slaap, wat je continu kan uitbreiden met de online leeromgeving.

De investering voor 1:1 coaching bedraagt éénmalig € 549 inclusief BTW.

Ik wil me aanmelden

De antwoorden op veelgestelde vragen

 • Voor welke leeftijd is dit traject geschikt?

  Je kan starten als je kindje ongeveer vier maanden oud is. Slaapcoaching doe ik t/m de leeftijd van 5 jaar. Als je kindje jonger is, adviseer ik de newborncursus. Voor slaapproblemen bij kindjes vanaf 6 jaar en ouder kan je beter terecht bij een kindercoach of kinderpsycholoog.

 • Werkt slaapcoaching altijd?

  In vrijwel alle gevallen hebben ouders meer kennis en vertrouwen over het slaapgedrag van hun kindje. Dat is al heel mooi toch? Daarnaast merkt 96% van de gezinnen waarmee ik werk een positieve verbetering in het slaappatroon van hun kindje. Dat lees je ook zeker terug in alle positieve reviews op Google of Facebook.

  Het is daarnaast ook afhankelijk van jouw inzet. Gemiddeld kost het veranderen van gedrag 21 dagen. Maar als je 100% consistent bent met het toepassen van mijn adviezen, dan kunnen dingen al positief veranderen binnen één week. Soms kan ik je niet verder helpen en is het nodig om je door te verwijzen, je krijgt dan altijd een deel van je geld terug.

 • Wat kost dit traject?

  De investering voor 1:1 coaching is € 549,-. Daarvoor krijg je 2-3 weken lang intensief mijn hulp en advies en begeleid ik jou de zes maanden daarna op afstand naar een duurzaam resultaat. Ik heb al meer dan 1250 ouders mogen helpen aan meer slaap, ik weet dus wat nodig is om verandering in jouw gezin te realiseren. Lees gerust de reviews op Google, vrijwel iedere ouder vind het traject het 100% waard en wilde dat ze het eerder hadden gedaan.

  Je kan eventueel in twee termijnen betalen, stuur daarvoor een mailtje naar tanja@littlesleepers.nl

 • Kan ik ook bij jou terecht voor losse diensten zonder coaching?

  Nee, dat kan niet. Ik merk dat er op die manier onvoldoende resultaten worden behaald. In 99% van de gevallen verandert het plan nog tijdens de coachingsweken. Daarnaast ontstaan er bij jou als ouder gegarandeerd vragen als je mijn adviezen gaat toepassen. Ieder kindje is uniek, ieder proces is daarmee uniek. Ik vind het fijn om te kunnen bijsturen en jou écht verder te kunnen helpen.

 • Voor welke slaapproblemen is coaching geschikt?

  Het krijgen van een goed ritme, zelfstandig in slaap vallen, vroeg wakker worden, hazenslaapjes, nachtvoedingen afbouwen, doorslapen aanleren of het verminderen van onrust: alles is mogelijk. Ik durf wel te zeggen dat er weinig slaapproblemen zijn die hiermee niet kunnen worden opgelost. Zeker als jouw kindje lastig zelfstandig in slaap valt én er geen vast ritme is, dan is een 1:1 traject heel erg fijn.

  Twijfel je of ik jou kan helpen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek.

 • Hoevaak hebben we contact?

  Voorafgaand aan de start van de coaching vul je een vragenlijst in en houd je een logboek bij. We starten met een uitgebreid opstartgesprek via Zoom waarin we al jullie doelen en het slaapplan bespreken. Daarna hebben we vier keer per week (ma/di/do/vr) contact via een online logboek. Op verzoek zijn er extra contactmomenten via Zoom mogelijk. Als er meer of langer hulp nodig is, dan kan dat altijd. Je kan me tot zes maanden na het traject nog mailen met al je vragen.

 • Hoe kan ik starten?

  Je plant de eerste afspraak in via mijn online agenda. Eerst een kennismakingsgesprek plannen mag, maar is niet perse nodig.

  Voorafgaand aan het opstartgesprek vul je een vragenformulier en logboek in, dat krijg je direct in de bevestiging. Het opstartgesprek duurt ongeveer 1.5 uur en daarin bespreken we alle adviezen en tips die ik voor jullie heb. Ook bespreken we dan op welke dag we in diezelfde week met de dagelijkse coaching via het logboek starten en wanneer we elkaar weer telefonisch spreken, we kiezen daarvoor een moment dat voor jullie uitkomt.

 • Ik heb nog een andere vraag.

  Stuur gerust een mail met al je vragen naar tanja@littlesleepers.nl, ik beantwoord ze graag.

Wil jij mijn advies?

Wil jij mijn advies?

Ik help je graag. Plan direct jouw eerste gesprek met mij. Meestal kan je binnen één week met het traject starten.

LET'S DO THIS!