Over mij - Little Sleepers


Little Sleepers

Over mij

Wil jij graag meer ritme, energie en (nacht)rust in jouw gezin? Als gecertificeerd kinderslaapcoach help ik jou het juiste ritme te vinden. Als geen ander weet ik hoe vermoeiend het is als jouw kindje een slechte slaper is. Been there, done that! Ik help je graag op een liefdevolle en praktische manier aan meer slaap, met een methode die bij jouw gezin past.

Over mij

Bij de geboorte van Job waren we direct dolverliefd op hem. Toch waren de eerste zes maanden ook ontzettend zwaar. Job was een onrustige baby, hij sliep nauwelijks en ik deed wat iedere hopeloze moeder doet: de hele dag door wiegen met onze baby. En ja, we lieten hem ook soms huilen. Dat brak mijn hart en ik besloot dat dit niet de manier was en dat het anders moest.⁣⁣

In de weken daarna heb ik enorm veel boeken gelezen en websites doorzocht en ben ik met adviezen die bij ons als gezin passen aan de slag gegaan. Wakkertijden, zelfstandig leren in slaap te vallen en doorslapen, en de juiste slaapomgeving creëren. Praktisch, maar ook liefdevol. En toen opeens hadden we ritme, met fijne dutjes en nachten waarin hij doorsliep. En dat is sindsdien niet meer veranderd.

Dat gun ik jou ook!

Om die reden heb ik een opleiding gevolgd tot Kinderslaapcoach. Als (jonge) ouders weet je soms niet waar je goed aan doet. Graag help ik jou om meer rust te creëren en zo energie voor andere dingen te hebben.

Over mijn opleiding

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Baby Sleep Consultant, dit is gevestigd in Nieuw Zeeland. De opleiding bevat veel theorie, maar daarnaast ook een hoop praktijkopdrachten wat voor mij een reden was om voor deze studie te kiezen. De opleiding is ‘evidence based’ en zit vol met wetenschappelijke informatie over slaap en ontwikkeling. Ik ben intensief gecoacht door een zeer ervaren slaapcoach en heb allerlei verschillende manieren van slaapcoachen aangeleerd, passend bij de ouder en het gezin. Dat kenmerkt mij ook. Ik ben praktisch, nuchter en geloof niet in een ‘one size fits all’ benadering. Mijn drive is om achter jullie opvoedstijl en doelstellingen te komen, om zo een plan te maken waar jullie je goed bij voelen en achter staan. Met alle vrijheid om keuzes te maken die bij jou als ouder past.

Waar kun je bij mij voor terecht?

Ik geef advies over de slaap van kinderen van 0-5 jaar. Heb je bijvoorbeeld wat praktische vragen? Dan kun je bij me terecht voor een mailconsult. Zijn de uitdagingen wat ingewikkelder, dan kun je een videoconsult inplannen waarbij ik je veel adviezen geef. Is slapen op het moment zo’n uitdaging dat zowel de dutjes als de nachten erg onrustig zijn? Dan ben je het beste geholpen met een persoonlijk consult. Neem gerust contact met me op om te bespreken wat in jouw situatie handig is.

 

Afspraak maken