Sleep Academy - Little Sleepers


Little SleepersProductcategorieën

 • Er bestaan geen productcategorieën.

De Sleep Academy

Hét online groepsprogramma over slaap, voor ouders van kinderen van 0 tot 5 jaar

Heb je het gevoel dat...

• Er veel op je af komt als het gaat om slaap, er zijn tegenstrijdige adviezen en je weet niet waar je goed aan doet?

• Je maar wat aanrommelt als het gaat om slaap, je doet maar wat? Je beseft dat je nog weinig goede kennis over slaap hebt.

• Je álles geprobeerd hebt? Meer dutjes, minder dutjes, vroeger naar bed of later naar bed. Helaas lijkt niets te werken.

• Je kindje te weinig slaap krijgt en daardoor fysiek of mentaal onrust ervaart? Je gunt je kindje meer rust, maar weet niet hoe.

• Je uitgeput bent van alle gebroken nachten? En daardoor niet de energie hebt om je op andere dingen te focussen zoals je werk, vrienden of partner?

• Je er alleen voor staat? Er is weinig goede hulp en in jouw omgeving lijkt niemand zo te struggelen zoals jij doet.

Meld je aan voor maar € 19,95 p.m.

Over mij...

Over mij...

Ik geloof dat ieder gezin uniek is. Hoe je met slaap om gaat, dat bepaal je dan ook vooral zelf. Het temperament van je kindje, je ouderschapsstijl en hoe jullie in het leven staan zijn van grote invloed hierop.

Het verbeteren van slaap is een kwestie van het nalopen van drie stappen. Daarom heb ik de Sleep Academy opgericht, voor ouders van kindjes in de leeftijd van 0 – 5 jaar.

De Sleep Academy biedt een waardevol membership waarin je alles leert over het verbeteren van het slaapgedrag van je kindje. Doe vandaag nog mee en zet de eerste stap naar rustigere nachten en uitgeruste ochtenden voor jou en je kind.

Little Sleepers is bekend van...

Little Sleepers
Ga naar Podje Opvoeden
Ga naar AD
Little Sleepers
Little Sleepers

Je krijgt van mij...

• Uitgebreide Online Cursus: Deze cursus is ontwikkeld door slaapexperts en is gericht op de specifieke slaapbehoeften van kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Van baby's tot kleuters, je vindt gerichte adviezen en strategieën die je direct kunt toepassen.

• Vraag en antwoord: Als lid krijg je toegang tot begeleiding van een gecertificeerd kinderslaapcoach. Of je nu vragen hebt over nachtelijke wakker worden, dutjes overdag of bedtijdroutines, ik beantwoord vragen in de community.

• Themamaanden: Neem deel aan (interactieve) webinars en masterclasses waarin ik dieper in ga op verschillende slaapgerelateerde onderwerpen.

• Community Ondersteuning: Sluit je aan bij onze besloten online community van ouders die dezelfde uitdagingen doormaken. Deel je ervaringen, stel vragen en ontvang steun van anderen die begrijpen wat je doormaakt.

• Praktische Tools en Hulpmiddelen: Ontvang handige checklists, slaapgidsen, en schema’s die je helpen om een goed ritme te creëren voor je kindje.

• Mogelijkheid tot 1:1 advies en daarmee een vliegende start met het Sleep Academy Opstartplan

Okay, I'M IN!

In drie stappen naar meer slaap

Stap 1: De slaapbasis

Stap 1: De slaapbasis

In de eerste module van de online leeromgeving vertel ik je alles over de externe factoren die slaap beïnvloeden. Denk aan het inrichten van de slaapkamer, het kiezen van de juiste kleding/temperatuur en voeding.

Stap 2: Ritme

Stap 2: Ritme

In module twee van de cursus vind je alles over het creëren van het ideale ritme bij je kindje. Met video's, hand-outs, logboeken en voorbeeldritmes ga jij stap voor stap naar meer rust en houvast.

Stap 3: Slaapvaardigheden

Stap 3: Slaapvaardigheden

In de derde module vind je allerlei slaapmethodes. Hiermee kan je jouw kindje leren om zelfstandig in slaap te vallen of langer (door) te slapen. Ik leg je uit hoe en wanneer je ze gebruikt, en wat je doet als het niet lukt.

Wat gezinnen over mij zeggen...

Sharon

De Sleep Academy is is een waardevolle toevoeging bij de ontwikkeling van je kind. Er wordt in de Sleep Academy zoveel duidelijk en helder. Echt een aanrader!

Sharon
Leana

Op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje. Ik was daarom vooral op zoek naar tips, de Sleep Academy is precies wat ik zocht! Een plek waar je veel informatie en adviezen vind, maar vooral ook waar je de ruimte krijgt om te doen waar jij je als ouder goed bij voelt.

Leana
Gina

Wat een fijne omgeving waar je al jouw vragen kunt stellen, video’s kunt bekijken en een hoop van elkaar kunt leren. Ik adviseer ouders om de Sleep Academy aan te schaffen. Tanja is zo’n lieve en fijne coach!

Gina
Rachel

De online community is heel fijn en de filmpjes zijn overzichtelijk. Door de mogelijkheid om een maandelijks abonnement te nemen is het betaalbaar voor iedereen. Ik raad het iedereen aan!

Rachel
Kirsten

De Sleep Academy is onwijs interessant en goed uitgewerkt. Wij gaan verschillende tips gelijk proberen bij ons zoontje van vier maanden. Heel fijn om te kunnen sparren met Tanja en andere ouders!

Kirsten

Themamaanden 2024

• Juni 24: Slapen op vakantie
• Juli 24: Verlatingangst
• Augustus 24: Speen afbouwen
• September 24: Slapen bij de opvang
• Oktober: Overgang wintertijd
• November: Zelfzorg in het ouderschap
• December: Slapen tijdens de feestdagen

Alle informatie uit de themamaanden blijft zes maanden beschikbaar in de Sleep Academy.

Ik meld me aan voor € 19.95 p.m.

De antwoorden op veelgestelde vragen

 • Is de SUMMERDEAL nog geldig?

  Ja! De Sleep Academy SUMMERDEAL is geldig t/m 31 juli 2024. Met de SUMMERDEAL krijg je € 88 korting op een jaar lidmaatschap voor de Sleep Academy inclusief opstartplan. Zo kan jij 24/7 al je slaapvragen stellen in de community. Ook krijg je toegang tot de basiscursus om je kindje goed te laten slapen én komt er iedere maand nieuwe (slaap)informatie online bij de themamaanden. De Sleep Academy SUMMERDEAL vind je hier.

 • Hoe lang heb ik toegang tot alle informatie?

  De Sleep Academy is een abonnement, dat na aanmelding automatisch wordt verlengd. Je betaalt € 19,95 per maand en kan je abonnement op ieder moment opzeggen en opnieuw activeren. Binnen je account kan je duidelijk zien tot wanneer je toegang hebt tot alle informatie. Als je een abonnement opzegt, kan je na de einddatum niet meer in de online leeromgeving en is zowel de cursus als community niet meer zichtbaar voor je.

 • Voor welke slaapproblemen is de Sleep Academy geschikt?

  Het krijgen van een goed ritme, vroeg wakker worden, hazenslaapjes, nachtvoedingen afbouwen, doorslapen aanleren of het verminderen van onrust: alles wordt besproken! Ik durf wel te zeggen dat er weinig slaapproblemen zijn die hiermee niet kunnen worden opgelost.

  De drie stappen van de online cursus zijn voor iedere ouder waardevol. En anders is daar nog de community waarin je uitgebreid advies kan krijgen. Twijfel je of de Sleep Academy voor jou geschikt is? Je mag altijd mailen naar info@littlesleepers.nl. Als je graag intensief en persoonlijk begeleid wil worden door me, dan raad ik het 1:1 coachingtraject aan.

 • Kan ik direct starten?

  Ja, zodra je je hebt aangemeld ontvang je direct de inloggegevens naar de online leeromgeving. Hier vind je de online cursus, de informatie vanuit de maandthema’s van de afgelopen zes maanden en de community waarin je vragen kan stellen.

 • Betaal ik eenmalig, of is het een abonnement?

  De Sleep Academy is een abonnement, je betaalt € 19,95 per maand. Op deze manier hoop ik waardevolle slaapinformatie voor iedere ouder toegankelijk te maken. Je kan zo lang lid blijven als voor jou en je gezin nodig is.

 • Is er persoonlijk advies inbegrepen bij de Sleep Academy?

  Ja en nee. Je kan al je vragen kwijt in de community van de Sleep Academy. Zie dit als een soort forum, waar je naar andere ouders (en naar mij) berichten kan sturen en vragen kan stellen. Zo kan je elkaar helpen en van elkaar leren, dat wordt dan ook veel gedaan. Ik streef ernaar om alle vragen van ma-vr binnen 48 uur (en meestal sneller!) te beantwoorden. Daarnaast kan je bij je aanmelding kiezen voor een Sleep Academy Opstartplan waarin ik een analyse maak van jouw situatie. Ik vertel je hoe je de slaapproblemen in jouw gezin oplost en welke onderdelen van de Sleep Academy het meest geschikt zijn voor je. Als je intensievere begeleiding wil, bijvoorbeeld in 1:1 (video)gesprekken of het checken van een logboek, dan raad ik je het 1:1 coachingtraject aan.

 • Hoeveel tijd kost de Sleep Academy mij?

  De online cursus bestaat uit 50+ video’s, hand-outs en slaapgidsen. De video’s duren gemiddeld zo’n 5-10 minuten, je kan de video’s uitkiezen die voor jou geschikt zijn. Alles is volledig op jouw eigen tempo en in je eigen tijd te volgen, geen haast dus! Ik geef van ma-vr regelmatig antwoord op vragen die in de community worden gesteld, daar beantwoord ik berichten zoveel mogelijk binnen 48 uur (en meestal veel eerder).

 • Wat als ik niet blij ben met de Sleep Academy?

  Het kan natuurlijk gebeuren dat de Sleep Academy niet helemaal is wat je zoekt. Je kan je abonnement binnen 7 dagen na het aanmelden annuleren, waarbij je je geld terugkrijgt. Stuur daarvoor een mail naar info@littlesleepers.nl

 • Hoe werkt het Sleep Academy Opstartplan?

  Bij aanmelding van de Sleep Academy kan je kiezen voor een Sleep Academy Opstartplan. Op basis van een ingevulde vragenlijst en logboek, geef ik jou persoonlijk advies over de mogelijke oplossing en de onderdelen van de Sleep Academy die voor jou geschikt zijn.

  Zodra je bent aangemeld voor de Sleep Academy, ontvang je hier een mail met meer informatie over. Je krijgt binnen een week na het toesturen van de ingevulde vragenlijst, het 1:1 advies per mail toegezonden.

 • Heb je andere vragen?

  Stuur dan gerust een mailtje naar info@littlesleepers.nl

Doe jij mee?

Doe jij mee?

Nergens vind je zoveel informatie over slaap bij jonge kinderen. Word vandaag nog lid van de Sleep Academy en ervaar binnen no-time rust in jouw gezin!

YES, COUNT ME IN!