Gratis downloads - Little Sleepers


Little Sleepers

Gratis downloads

Op deze pagina vind je mijn gratis downloads zoals het gratis e-book met 10 slaaptips, een beloningskaart om uit te printen en een overzicht van TOG-waardes. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe gratis downloads.

E-book met 10 slaaptips

gratis e-ebookDownload hier het e-book ’10 tips om de slaap van je kindje te verbeteren‘. Dit is wat iedere ouder wat mij betreft moet weten over slaap bij kinderen in de leeftijd van 0 – 5 jaar.

 

Beloningskaart

Voor kindjes vanaf 2.5 jaar is er een beloningskaart die ook vaak wordt gebruikt in persoonlijke trajecten. Met deze kaart kun je jouw kindje stimuleren om in zijn of haar eigen bed te blijven liggen. Bespreek overdag duidelijk de regels op een positieve manier (dus: rustig blijven liggen, oogjes dicht doen). Als jouw kindje de afspraken is nagekomen geef je ‘s ochtends vroeg een sticker. Bij 7 stickers krijgt jouw kind een ‘cadeautje’. Dit kan al iets simpels zijn, zoals een ijsje of een bezoek aan de favoriete speeltuin. Print de beloningskaart uit en ga vandaag nog aan de slag.

TOG-waarde overzicht

Wat kun je jouw kindje het beste aantrekken in bed? Onderstaand vind je mijn advies gebaseerd op TOG-waardes van textiel, klik op de afbeelding om het groter te maken. Ik schreef er ook eerder een blog over.

 

 

 

 

Afspraak maken