Bedankt! - Little Sleepers


Little SleepersBedankt!

Wat leuk dat je mijn e-book met 10 tips hebt aangevraagd. Check met een paar minuten je mail en volg me vooral ook op Instagram voor meer gratis tips, @tanja_littlesleepers. Wil jij van jouw kindje een échte doorslaper maken? Een goed ritme is de basis.

Ik heb een e-book gemaakt met de perfecte ritmes per leeftijd, zodat je houvast hebt en rustiger de dag doorkomt. Omdat jij het gratis e-book hebt gedownload betaal je nu voor het e-book met voorbeeldritmes € 10,00 i.p.v. € 15,-. Gebruik hiervoor de kortingscode EBOOK22 tijdens het afrekenen.

Ik wil dit e-book

Hoe zou het zijn als..

  • Je een fijn ritme hebt voor jouw kindje, iedere dag voorspelbaar. Je weet hoe je jouw kindje kan troosten en tot rust kan brengen. Je ervaart rust en vertrouwt op jezelf.

  • Je naar bed toe gaat en weet dat je een rustige nacht tegemoet gaat zonder onrust en huilen. Je kan uren slapen en schrikt niet bij ieder geluid.

  • Je uitgerust bent en energie hebt, zodat je kan doen wat jou gelukkig maakt.

  • Jij en je partner weer tijd voor elkaar hebben, samen. Zonder  geruzie over wat er wel of niet moet gebeuren. Je bent samen en je hebt een plan.

Wil je direct doorpakken om de slaap van je kindje te verbeteren? Doe dan mee met de Sleep Academy. Een uniek groepstraject van 21 dagen, waarbij je stap voor stap het slaappatroon van je kindje gaat veranderen. Of lees hier meer over mijn 1:1 coachingstraject. Ik help je graag.

Wat andere ouders zeggen...

Vanaf de eerste minuut hielp het plan. Op de eerste dag deed hij al een dutje van 2 uur! Niet te geloven dat de tips zo veel kunnen veranderen. Ook gingen de nachten gelijk goed. We hebben eindelijk weer wat tijd voor onszelf.
Mama van Joël (4 maanden)
Na bijna twee jaar met hele slechte nachten, hebben we dankzij het goede en duidelijke advies eindelijk weer onze nachtrust terug. En dat binnen twee weken!!
Mama van Zoë (2 jaar)
Na een paar duidelijke tips zijn we aan de slag gegaan met de adviezen. En met resultaat, want vanaf de derde nacht sliep onze dochter door. We hadden Tanja veel eerder moeten inschakelen denken we nu achteraf!
Mama van Vesper (4 jaar)

Contact

Wat kan ik voor jou betekenen?