Bedankt! - Little Sleepers


Little Sleepers

Bedankt!

Wat leuk dat je mijn e-book met 10 tips hebt aangevraagd. Check met een paar minuten je mail. Wil jij van jouw kindje een échte doorslaper maken? Een goed ritme is de basis.

Ik heb een e-book gemaakt met de perfecte ritmes per leeftijd zodat je houvast hebt en rustiger de dag doorkomt. Omdat jij het gratis e-book hebt gedownload betaal je nu voor het e-book met voorbeeldritmes € 10,00 i.p.v. € 15,-. Gebruik hiervoor de kortingscode EBOOK22 tijdens het afrekenen.

Ik wil dit e-book

Hoe zou het zijn als..

  • Je een fijn ritme hebt voor jouw kindje, iedere dag voorspelbaar. Je weet hoe je jouw kindje kan troosten en tot rust kan brengen. Je ervaart rust en vertrouwt op jezelf.

  • Je naar bed toe gaat en weet dat je een rustige nacht tegemoet gaat zonder onrust en huilen. Je kan uren slapen en schrikt niet bij ieder geluid.

  • Je uitgerust bent en energie hebt, zodat je kan doen wat jou gelukkig maakt.

  • Jij en je partner weer tijd voor elkaar hebben, samen. Zonder  geruzie over wat er wel of niet moet gebeuren. Je bent samen en je hebt een plan.

Wil je persoonlijk advies? Ik help je graag om een plan te maken dat bij jou en je gezin past. Kijk bij mijn diensten of maak een afspraak. Want iedere nacht met onrust, is er wat mij betreft één teveel.

Wat andere ouders zeggen...

Vanaf de eerste minuut hielp het plan. Op de eerste dag deed hij al een dutje van 2 uur! Niet te geloven dat de tips zo veel kunnen veranderen. Ook gingen de nachten gelijk goed. We hebben eindelijk weer wat tijd voor onszelf.
Mama van Joël (4 maanden)
Na bijna twee jaar met hele slechte nachten, hebben we dankzij het goede en duidelijke advies eindelijk weer onze nachtrust terug. En dat binnen twee weken!!
Mama van Zoë (2 jaar)
Na een paar duidelijke tips zijn we aan de slag gegaan met de adviezen. En met resultaat, want vanaf de derde nacht sliep onze dochter door. We hadden Tanja veel eerder moeten inschakelen denken we nu achteraf!
Mama van Vesper (4 jaar)
Baby slaapt ineens veel overdag

Baby slaapt ineens veel overdag

Je baby slaapt ineens veel overdag, is dat erg? Het is niet nodig om je direct zorgen te maken als…

Baby slaapt ineens niet meer door

Baby slaapt ineens niet meer door

Je baby slaapt ineens niet meer door, hoe kan dat? Ik kan me voorstellen dat je even met je handen…

Tips wennen van 3 naar 2 dutjes

Tips wennen van 3 naar 2 dutjes

Het kan best pittig zijn om te wennen van 3 naar 2 dutjes. Als ouder is het altijd even zoeken…

Baby slaapt niet overdag

Baby slaapt niet overdag

Bij sommige gezinnen gebeurt het helaas, de baby slaapt niet overdag. De meeste mensen verwachten dat baby’s 24/7 slapen, en…

Contact

Wil je even kennismaken, of ben je benieuwd of ik jou kan helpen? Stuur me gerust een bericht.

Neem contact met mij op