Ritme challenge - Little Sleepers


Little SleepersRitme Challenge 12 t/m 16 december

In 5 dagen tijd alles leren over het ritme van je kindje.

De ritme challenge in één minuut

Heb je het gevoel dat..

• Alle kennis over ritme je overvalt? Er is veel op internet te vinden en je weet niet waar je moet beginnen.

• Je nooit weet wat de dag je gaat brengen. Het ritme van je kindje is onstabiel en je bent opzoek naar houvast.

• Je twijfelt over wat je nou precies mag verwachten op het gebied van ritme?

• Er veel kennis is over ritme, maar dat het bij jou nog ontbreekt. Je zou graag willen leren van een professional.

• Je benieuwd bent naar de ervaringen en vragen van andere ouders. Waar lopen zij tegenaan en wat zijn hun ervaringen?

Ik wil me aanmelden

Over mij...

Over mij...

Ik geloof dat ieder gezin uniek is. Slapen is een vaardigheid, maar het temperament van je kindje, je ouderschapsstijl en hoe jullie in het leven staan zijn van grote invloed hierop.

Ritme is wat mij betreft super belangrijk voor een kindje. De juiste wakkertijden, voorspelbaarheid, routines en regelmaat zorgen voor stabiliteit en rust. Het is 100% mijn visie dat een duidelijk en vast ritme voor de meeste kindjes heel fijn is.

Wil jij dit ook? Met de ritme challenge leer jij in 5 dagen tijd álles wat je moet weten.

Little Sleepers is bekend van...

Little Sleepers
Little Sleepers
Ga naar AD
Little Sleepers

Je krijgt van mij...

• Je krijgt toegang tot een WhatsApp groep met alle deelnemers. Ik ben de enige die berichten kan sturen.

• Iedere dag een video over ritme. Denk aan wakkertijden, dutjes, een langer middagdutje, hazenslaapjes. Het is eigenlijk een mini-cursus VOL met handige #ritmehacks.

• De video's zijn ook als podcast te beluisteren. Zo kan je de challenge volgen hoe en waar je maar wilt.

• Twee ritme-spreekuurtjes deze week waarbij ik de groep open zet voor vragen (op dinsdag en vrijdag).

• E-book 'Voorbeeldritmes 0-5 jaar'.

• Toegang tot de Ritme Challenge Give-away. Iedere dag verloot ik een prachtig slaap cadeau onder de deelnemers.

Say no more, I'M IN!

Reviews

Nadat ons zoontje ziek was geweest, was het even flink zoeken om het ritme in zijn slaapjes weer terug te krijgen en vooral de onrust bij hem weg te nemen s’nachts. Dit was een uitdaging waarbij Tanja ons perfect heeft geholpen. Tanja heeft ons goede tips gegeven en we zijn daar direct mee aan de slag gegaan, met als resultaat; veel minder onrust. Ook na het consult, kun je altijd nog vragen stellen aan Tanja, dat geeft een enorm fijn gevoel.

Chantal (Mei ’21)

Wat zijn wij ontzettend blij dat wij hier aan mee hebben gedaan. Een traject van drie weken waarin we veel dingen hebben geleerd over slaap. We waren toch nog veel aan het puzzelen wat betreft het ideale ritme voor onze zoon van 5 maanden. Door dit traject nu een veel meer kennis en daardoor beter inzicht gekregen in wat er moest veranderen in zijn ritme. We hebben tijdens het traject al verbetering gezien en gaan dit de komende weken doorzetten. Erg fijn om intensief contact te hebben met de groep en Tanja, zodat alle vragen snel beantwoord werden!

Danielle (Sept22)

Na vele slapeloze nachten en een onrustige ontevreden baby (3 mnd). Uiteindelijk toch besloten om hulp in te schakelen van Tanja en wij zijn zo blij dat wij hulp gezocht hebben! Samen hebben wij gekeken naar wat wij anders konden doen en dat op een liefdevolle manier. Het ‘s avonds naar bed brengen was elke dag weer een strijd waar wij ‘s ochtends al tegenop zagen. Wij dachten dat onze dochter gewoon een slechte slaper was wat wij maar moesten accepteren maar door de hulp van Tanja hebben wij een heel ander kindje gekregen! Ze is de hele dag vrolijk en gaat slapen zonder strijd! Hier konden wij alleen maar van dromen…

Demi (Mei ’22)

Onwijs geholpen door Tanja! Mijn zoontje is erg ziek geweest. Door de antibiotica op vaste tijden snachts veel wakker en onrust. De cyclus is doorbroken en nu kunnen wij zelfs weer wat losser zijn met slaapjes! Je bent een topper, ik kan dit iedereen aanbevelen! Voor een kleine investering onze slaap weer terug! 1000maal dank💙

Desiree (Maart ’21)

Super fijn geholpen door Tanja. Echt een aanrader als zelf even niet meer weet waar je goed aan doet. Onze dochter van 8 maanden werd gemiddeld drie keer per nacht wakker. Na enkele dagen al sliep ze ‘s nachts door en hadden we op de dag een beter ritme. En een vrolijke baby, ook erg belangrijk! Tanja heeft ons erg goed geholpen met praktische tips, nieuwe gewoontes en bemoedigende woorden tijdens het  begeleidingstraject. Super blij mee!

Inge (Juli ’21)

Onze dochter is 8 maanden en heeft nog geen nacht doorgeslapen. Dankzij de expertise van Tanja en haar uitgebreide hulp en adviezen, hebben we een passend ritme gevonden voor overdag en slaapt ze door! Tanja is een lieve en zorgzame vrouw en wij zijn ontzettend tevreden!

Linda (Juli ’22)

Na 1,5 jaar slecht en weinig slapen en waarbij slapen ook altijd een “ding” was zijn ook wij terecht gekomen bij Tanja. We waren direct overtuigd dat we voor het persoonlijk traject zouden gaan. En dat is de juiste keus gebleken, juist die coaching hadden we heel hard nodig. Het was pittig, ondanks dat we ons daar wel op hadden voorbereid, maar Tanja heeft echt ervoor gezorgd dat we staan waar we nu staan. Tanja is super betrokken, leeft mee en weet echt wat ze doet. Ze komt met concrete tips zodat je weet wat je moet doen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat zij er vertrouwen in had dat het goed kwam, ook als ik dat zelf even niet meer had. En ze had gelijk, slapen is nu bij ons geen ding meer. Daarom alleen maar goede woorden voor Tanja!

Louisa (Oktober ’21)

Onze lieve dochter had nogal moeite met slapen ik was daardoor zelf ook aan het eind van mijn Latijn en gezin had er overall last van. Met alle tips aan de slag gegaan, gaat al stukken beter. Er heerst zoveel meer rust ze valt makkelijker in slaap, en de rust in gezin keert terug! Wat ik geleerd heb,  buiten Tanja’s tips, is nooit meer twijfelen. Neem dat consult, ze kan je heel goed helpen. Super bedankt Tanja!

Maaike (Juni ’21)

Onze zoon van negen maanden sliep niet zelf in en werd nog elke nacht een aantal keer wakker. Uiteindelijk hebben we hulp gezocht bij Tanja en met het uitgebreide slaapplan is het onze zoon gelukt om zelf in slaap te vallen en de hele nacht door te slapen. Wat zijn wij blij! We zouden iedereen Tanja aanraden: fijn persoonlijk contact, bijna elke dag feedback en realistische doelen.

Steven (Augustus ’22)

Tanja gaat op een hele persoonlijke manier met je om en werkt heel snel haar adviezen uit na het consult waardoor je meteen aan de slag kan! Nu hebben we een super fijn ritme en rustigere nachten. En áls het een keer anders gaat, is onze dochter niet meteen van de rel! Ik gun iedere ouder met niet doorslapende kindjes een Tanja!

Lisette (December ’21)

Na de ritme challenge heb jij...

• Een fijn ritme voor je kindje, passend bij de leeftijd en slaapbehoefte.

• Vertrouwen in de keuzes die je maakt rondom dutjes, slaapuren en wakkertijden.

• Een handig e-book waarin je leest wat je voor de komende jaren op het gebied van ritme mag verwachten.

• 5 handige video's over ritme om op terug te vallen als dat nodig is.

Meedoen aan de ritme challenge kost € 25,- inclusief BTW.

AANMELDEN

De antwoorden op veelgestelde vragen

 • Hoelang heb ik toegang tot alle informatie?

  Je kan alle video’s opslaan en het e-book blijft ook altijd in jouw bezit. Zo weet je zeker dat je de komende jaren álles weet over ritme en wat bij jouw kindje past.

 • Hoe werkt deze challenge?

  Je krijgt toegang tot een WhatsApp groep waarin je zelf geen berichten kan sturen. Ik ben de enige die iets kan verzenden. Iedere dag ontvang je een video van mij in de WhatsApp groep. Tegelijkertijd ontvang je de video ook als audiobestand (podcast). Aan het einde van de challenge zet ik de groep open, verlaat ik de groep en kan je zelf bepalen of je in de groep blijft of niet. Op dinsdag 13 december en vrijdag 16 december zijn er van 9:00 – 11:00 uur een ritme-spreekuurtje. De WhatsApp groep gaat dan open voor vragen, iedereen kan dan berichten sturen. Je leert dan van elkaar, super leuk!

 • Hoe werkt de give-away?

  Van iedereen die meedoet, stop ik een lootje met daarop de naam in een vaas bij mij thuis. Iedere dag trek ik daar een naam uit en dat zal de winnaar zijn van het product van die dag. Wat er wordt weggegeven is:

  • Maandag: Een Kipkep Woller.
  • Dinsdag: Een Numsy Move en een Numsy Touch (twee winnaars).
  • Woensdag: Een mooi pakket met babyproducten van Naïf.
  • Donderdag: Een Puckababy slaapzak naar keuze.
  • Vrijdag: Een ticket voor de Sleep Academy.

  Over de uitslag van de give-away wordt niet gecorrespondeerd.

 • Wanneer ontvang ik het e-book met voorbeeldritmes?

  Direct na jouw aanmelding ontvang je een bevestigingsmail waarin je een link vindt naar het e-book met voorbeeldritmes.

 • Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze challenge?

  Reken op maximaal 30 minuten per dag. Je bekijkt de video of luistert de podcast, en maakt eventueel een opdracht.

 • Heb je andere vragen?

  Stuur dan een mail naar info@littlesleepers.nl

Are you in?

Are you in?

We gaan 2022 samen knallend eindigen. Wil jij ontspannen de feestdagen in? Dit is je kans! Join de club, ik zie je graag op 12 december bij de ritme challenge 🔥.

YES, COUNT ME IN!