Media & Samenwerken - Little Sleepers


Little SleepersProductcategorieën

  • Er bestaan geen productcategorieën.

Media & Samenwerken

Welkom bij Little Sleepers! Op een praktische en liefdevolle manier help ik kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar aan meer slaap. Dat doe ik door ouders te informeren via e-books, webinars en coaching. Daarnaast wordt Little Sleepers regelmatig ingezet binnen de kinderopvang, om ook daar te werken aan meer slaap en beter overleg tussen ouders- en medewerkers.

Samenwerken

Wil je jouw product onder de aandacht brengen bij mijn doelgroep? Bijvoorbeeld omdat het een unieke tool is om gezond slaapgedrag te stimuleren? Neem gerust contact met me op om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mijn (online) doelgroep bestaat voor 80% uit Nederlandse vrouwen tussen de 25-44 jaar. Bekijk mijn mediakit hier.

Pers & Media

Regelmatig werk ik met redacties en journalisten samen aan artikelen over slaap en het werk als kinderslaapcoach. Een overzicht van deze media vind je op de homepage. Ben jij op zoek naar content over slaap, of wil je dat ik meewerk aan een artikel of item over slaap in de leeftijd van 0-5 jaar? Neem dan contact met me op.

Contact

Little Sleepers | Kinderslaapcoach
Tanja Veldhuizen
Tanja@littlesleepers.nl
06 – 209 89 261