The Sleep Academy - Little Sleepers


Little Sleepers

The Sleep Academy

In dit online groepstraject van drie weken werken we samen aan meer rust in jouw gezin.

Heb je het gevoel dat..

• Er veel op je af komt als het gaat om slaap, er zijn tegenstrijdige adviezen en je weet niet waar je goed aan doet?

• Je maar wat aanrommelt als het gaat om slaap, je doet maar wat? Je beseft dat je nog weinig goede kennis over slaap hebt.

• Je álles geprobeerd hebt? Meer dutjes, minder dutjes, vroeger naar bed of later naar bed. Helaas lijkt niets te werken.

• Je kindje te weinig slaap krijgt en daardoor fysiek of mentaal onrust ervaart? Je gunt je kindje meer rust, maar weet niet hoe.

• Je uitgeput bent van alle gebroken nachten? En daardoor niet de energie hebt om je op andere dingen te focussen zoals je werk, vrienden of partner?

• Je er alleen voor staat? Er is weinig goede hulp en in jouw omgeving lijkt niemand zo te struggelen zoals jij doet.

Ja, ik wil me NU aanmelden voor de Sleep Academy

Over mij...

Over mij...

Ik geloof dat ieder gezin uniek is. Slapen is een vaardigheid, maar het temperament van je kindje, je ouderschapsstijl en hoe jullie in het leven staan zijn van grote invloed hierop.

Nu lijkt het misschien lastig, maar uiteindelijk is het verbeteren van slaapgedrag een kwestie van het nalopen van drie stappen. Daarom heb ik de Sleep Academy opgericht. Speciaal voor ouders van kindjes in de leeftijd van vier maanden tot vijf jaar.

In de Sleep Academy help ik jou in drie weken tijd meer rust in je gezin te krijgen.

Little Sleepers is bekend van...

Ga naar AD
Little Sleepers
Ga naar Podje Opvoeden
Little Sleepers
Little Sleepers

Je krijgt van mij...

• Levenslang toegang tot de online leeromgeving met praktische video's en een waardevol werkboek boordevol slaap-kennis.

• Drie weken lang een WhatsApp-groep waarin je van ma-vr vragen kan stellen, met ouders die net zoals jij slaap-uitdagingen ervaren. Hier vind je steun en herkenning.

• Onbeperkt je slaap-vragen stellen aan mij tijdens de wekelijkse live Q&A..

• Een logboek-check door mij halverwege je proces, zodat je zeker weet dat je op de goede weg zit.

OKAY, I'M IN!

In drie stappen naar meer slaap

Week 1: De slaapbasis

Week 1: De slaapbasis

Dag 1: Oorzaken & gevolgen van slaaptekort
Dag 2: Slaapcyclus & slaapassociaties
Dag 3: Slaapomgeving
Dag 4: Temperatuur & kleding
Dag 5: Hormonen
Dag 6: Het bedtijdritueel
Dag 7: Voeding (en het afbouwen daarvan)

Week 2: Ritme

Week 2: Ritme

Dag 8: Opstaan & bedtijd
Dag 9: Wakkertijden & slaapsignalen
Dag 10: Dutjes en slaapuren
Dag 11: Dutjes afbouwen
Dag 12: Hazenslaapjes
Dag 13: Vroeg wakker worden
Dag 14: Slapen bij de oppas of opvang

Week 3: Slaapvaardigheden

Week 3: Slaapvaardigheden

Dag 15: Keuze voor een slaapmethode
Dag 16: Hoe en wanneer oefen je
Dag 17: Oppakken & Neerleggen Methode
Dag 18: Stapje Terug Methode
Dag 19: Huilen en Interval Methode
Dag 20: Slaapmethode voor peuters
Dag 21: Wanneer werkt een methode niet

Hieronder lees je wat gezinnen over mij zeggen...

Ik heb samen met andere ouders als eerste mee gedaan met de sleep academy en wat was het een goede keuze om mee te doen! Door het vele googlen had ik al redelijk wat kennis over slaap, echter heb ik nog zoveel meer geleerd wat ons echt heeft geholpen. Mijn dochter gaat niet meer huilend naar bed en de nachten zijn al zoveel rustiger. Ik heb veel doelen behaald en kan oprecht zeggen dat ik ook mezelf weer heb terug gevonden en zekerder ben geworden. Het is erg fijn om je struggles te kunnen delen met de andere ouders in de community. Zo merk je dat je niet de enige bent en kun je elkaar ook weer verder helpen. Tanja bedankt voor alle informatie en begeleiding de afgelopen 3 weken. Groetjes een happy mom :)

Bianca (Sept22)

Wat zijn wij ontzettend blij dat wij hier aan mee hebben gedaan. Een traject van drie weken waarin we veel dingen hebben geleerd over slaap. We waren toch nog veel aan het puzzelen wat betreft het ideale ritme voor onze zoon van 5 maanden. Door dit traject nu een veel meer kennis en daardoor beter inzicht gekregen in wat er moest veranderen in zijn ritme. We hebben tijdens het traject al verbetering gezien en gaan dit de komende weken doorzetten. Erg fijn om intensief contact te hebben met de groep en Tanja, zodat alle vragen snel beantwoord werden!

Danielle (Sept22)

Lieve Tanja, ontzettend bedankt voor al je kennis en kunde wat je hebt gedeeld tijdens de Sleep Academy. Het is heel fijn dat je stapje voor stapje alles uitlegt in de video’s in de leeromgeving. Ook ben je goed bereikbaar voor vragen en neem je ook de tijd voor de wekelijkse Q&A. Het meest waardevol vond ik je feedback op het logboek. Ik deed vooral mee om meer kennis te krijgen over slapen, maar ook om mezelf zekerder te voelen bij de keuzes die ik maak. Dat eerste is zeker gelukt, dat tweede moet nog groeien. Maar heb er alle vertrouwen in dat dat ook gaat lukken :) Mocht het nodig zijn, dan weten we je zeker weten te vinden!

Linda (Sept 22)

Wat zijn wij blij dat wij jou hebben ingeschakeld. Dankzij jou hebben wij hier nu een fijn ritme bij onze dochter van bijna 6 maanden, veel rust, goede slaapjes, goede nachten en nog het aller belangrijkste: een heel blij meisje. Dat was in het begin wel anders. Van een oververmoeide , huilende baby zonder ritme naar een blije baby vol energie en veel vrolijkheid. Ook de kinderopvang geeft mij complimenten omdat ze op de opvang een hele makkelijke en blije baby is. Wij hebben zoveel van jou geleerd en raden alle ouders aan gebruik te maken van jou diensten want je krijgt er zoveel voor terug. Ook erg fijn dat als wij nieuwe tips nodig hebben jij altijd erg snel reageert. Tuurlijk gaat het hier ook wel eens een dagje wat minder maar dankzij jou weten wij goed hoe daar nu mee om te gaan en weten wij dat alles weer goed komt omdat de basis goed zit. Bedankt!

Mariëlle (Sept22)

Na de Sleep Academy heb jij...

• Een fijn ritme voor je kindje, passend bij de leeftijd en slaapbehoefte.

• Vertrouwen in de keuzes die je maakt rondom het slaapgedrag van je kindje. Je bent ontspannen en geniet van het ouderschap.

• Rust in je gezin. Er is weer tijd over voor je partner, voor vrienden of voor jezelf.

• Een fijne groep ouders en online leeromgeving vol kennis om op terug te vallen als dat nodig is.

De investering voor de Sleep Academy bedraagt éénmalig € 179,- inclusief BTW.

Ik wil me aanmelden

De antwoorden op veelgestelde vragen

 • Hoe lang heb ik toegang tot alle informatie?

  Je houdt levenslang toegang tot de online leeromgeving! In ieder geval zo lang Little Sleepers bestaat, en ik ben van plan nog lang niet te stoppen ;-) De video’s en het werkboek kan je 24/7 bekijken vanaf het moment dat het traject start. Ook na het groepstraject van drie weken blijft alles beschikbaar voor jou, zodat je er jarenlang op terug kan vallen als dat nodig is.

 • Voor welke slaapproblemen is dit groepstraject geschikt?

  Het krijgen van een goed ritme, vroeg wakker worden, hazenslaapjes, nachtvoedingen afbouwen, doorslapen aanleren of het verminderen van onrust: alles wordt besproken! Ik durf wel te zeggen dat er weinig slaapproblemen zijn die hiermee niet kunnen worden opgelost.

  De drie stappen die we in drie weken volgen zijn voor elke leeftijdscategorie waardevol. En anders is daar nog de WhatsApp groep of live Q&A waarin je uitgebreid advies kan krijgen. Is je kindje jonger dan vier maanden? Dan ben je voor nu het beste geholpen met mijn e-book of webinar, te vinden in de webshop.

  Twijfel je of dit groepstraject voor jou geschikt is? Je mag altijd mailen naar info@littlesleepers.nl

 • Hoe groot is de groep?

  De groep start als er minimaal drie ouders meedoen, er zijn maximaal 10 plekken. Als de groep niet vol komt verschuift je ticket naar de volgende maand, of krijg je je geld terug. Net wat je wilt!

 • Kan ik elk moment starten met dit groepstraject?

  Nee, het groepstraject start iedere eerste maandag van de maand. We starten maandag 6 februari 2023 weer met een volgende groep ouders. De data voor de komende edities in 2023 zijn in ieder geval: 6 maart, 3 april en 1 mei. Het groepstraject duurt 21 dagen en je houdt levenslang toegang tot de online leeromgeving.

 • Betaal ik eenmalig, of is het een abonnement?

  Je betaalt eenmalig een bedrag voor het groepstraject en houdt daarmee levenslang toegang tot de online leeromgeving. Hierin vind je veel tips voor de komende jaren óf gebruik je alles opnieuw voor eventuele volgende kindjes die nog mogen komen. Het tarief is éénmalig € 179,-.

 • Hoeveel tijd kost het groepstraject mij?

  Reken op ongeveer 15 minuten per dag. Je kan er voor kiezen om meerdere video’s en opdrachten op één dag te plannen en zo sneller of langzamer door het traject te gaan. Omdat we wekelijks specifieke onderwerpen behandelen, is het wel fijn om zoveel mogelijk het tempo van de groep bij te houden.

  De kick-off is op de startdatum om 20:00 uur ‘s avonds en de wekelijkse live Q&A is iedere vrijdag om 10:00 uur. Alle sessies worden opgenomen en zijn terug te kijken, vragen kan je vooraf insturen via WhatsApp.

 • Wat als ik niet blij ben met dit groepstraject?

  Inmiddels heb ik al honderden gezinnen aan meer slaap mogen helpen met mijn e-books, webinars en coaching. Om je het vertrouwen te geven dat dit groepstraject super waardevol is, geef ik je met alle liefde je geld terug als je niet tevreden bent. Dat doe ik op basis van twee voorwaarden: Je stopt binnen een week na de startdatum, en je hebt niet meer dan 30% van de video’s gezien.

 • Heb je andere vragen?

  Stuur dan gerust een mailtje naar info@littlesleepers.nl

Wil jij met de volgende groep meedoen?

Wil jij met de volgende groep meedoen?

Op 6 februari 2023 gaan we weer van start!

Dit gun ik mijn gezin, ik ben erbij!