Summer Challenge - Little Sleepers


Little SleepersSummer Challenge 5 t/m 9 juni

Leer in 5 dagen alles over zelfstandig slapen

Summer Challenge 2023, LET'S GO!

Heb je het gevoel dat..

• Je niet weet hoe je jouw kindje het beste rustig krijgt? Er is onrust, maar je twijfelt aan je aanpak.

• Je door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om slaapmethodes? Er is veel op internet te vinden en je weet niet waar je moet beginnen.

• Je allerlei methodes geprobeerd hebt, maar er lijkt niets te werken?

• Je twijfelt over wat je nou precies mag verwachten als het gaat om zelfstandig in slaap vallen?

• Er veel kennis is over zelfstandig in slaap vallen, maar dat het bij jou nog ontbreekt. Je zou graag willen leren van een professional.

• Je benieuwd bent naar de ervaringen en vragen van andere ouders? Je wil graag andere ouders ontmoeten die met soortgelijke vragen rondlopen.

Ik wil me aanmelden

Over mij...

Over mij...

Ik geloof dat ieder gezin uniek is. Slapen is een vaardigheid, maar het temperament van je kindje, je ouderschapsstijl en hoe jullie in het leven staan zijn van grote invloed hierop.

Zelfstandig in slaap vallen is wat mij betreft super belangrijk voor een kindje. Dutjes worden langer, het ritme wordt stabieler en nachten worden rustiger. Je kindje zal uitgerust en vrolijk zijn.

Wil jij dit ook? Met de summer challenge leer jij in 5 dagen tijd álles wat je moet weten over zelfstandig in slaap vallen.

Little Sleepers is bekend van...

Little Sleepers
Little Sleepers
Ga naar AD
Little Sleepers

Je krijgt van mij...

• Je krijgt toegang tot een WhatsApp groep met alle deelnemers. Ik ben de enige die berichten kan sturen.

• Iedere dag een video over zelfstandig in slaap vallen. Denk aan uitleg van methodes, maar ook hoe je voor een methode kiest en je het toepast. Het is eigenlijk een mini-cursus VOL met handige #slaaphacks.

• De video's zijn ook als podcast te beluisteren. Zo kan je de challenge volgen hoe en waar je maar wilt.

• Twee ritme-spreekuurtjes deze week waarbij ik de groep open zet voor vragen (op dinsdag en donderdag).

• E-book 'Voorbeeldritmes 0-5 jaar'.

• Toegang tot de Summer Challenge Give-away. Iedere dag verloot ik prachtige cadeaus onder de deelnemers.

Say no more, I'M IN!

Nadat ons zoontje ziek was geweest, was het even flink zoeken om het ritme in zijn slaapjes weer terug te krijgen en vooral de onrust bij hem weg te nemen s’nachts. Dit was een uitdaging waarbij Tanja ons perfect heeft geholpen. Tanja heeft ons goede tips gegeven en we zijn daar direct mee aan de slag gegaan, met als resultaat; veel minder onrust. Ook na het consult, kun je altijd nog vragen stellen aan Tanja, dat geeft een enorm fijn gevoel.

Chantal (Mei ’21)

Wat zijn wij ontzettend blij dat wij hier aan mee hebben gedaan. Een traject van drie weken waarin we veel dingen hebben geleerd over slaap. We waren toch nog veel aan het puzzelen wat betreft het ideale ritme voor onze zoon van 5 maanden. Door dit traject nu een veel meer kennis en daardoor beter inzicht gekregen in wat er moest veranderen in zijn ritme. We hebben tijdens het traject al verbetering gezien en gaan dit de komende weken doorzetten. Erg fijn om intensief contact te hebben met de groep en Tanja, zodat alle vragen snel beantwoord werden!

Danielle (Sept22)

Na vele slapeloze nachten en een onrustige ontevreden baby (3 mnd). Uiteindelijk toch besloten om hulp in te schakelen van Tanja en wij zijn zo blij dat wij hulp gezocht hebben! Samen hebben wij gekeken naar wat wij anders konden doen en dat op een liefdevolle manier. Het ‘s avonds naar bed brengen was elke dag weer een strijd waar wij ‘s ochtends al tegenop zagen. Wij dachten dat onze dochter gewoon een slechte slaper was wat wij maar moesten accepteren maar door de hulp van Tanja hebben wij een heel ander kindje gekregen! Ze is de hele dag vrolijk en gaat slapen zonder strijd! Hier konden wij alleen maar van dromen…

Demi (Mei ’22)

Onwijs geholpen door Tanja! Mijn zoontje is erg ziek geweest. Door de antibiotica op vaste tijden snachts veel wakker en onrust. De cyclus is doorbroken en nu kunnen wij zelfs weer wat losser zijn met slaapjes! Je bent een topper, ik kan dit iedereen aanbevelen! Voor een kleine investering onze slaap weer terug! 1000maal dank💙

Desiree (Maart ’21)

Super fijn geholpen door Tanja. Echt een aanrader als zelf even niet meer weet waar je goed aan doet. Onze dochter van 8 maanden werd gemiddeld drie keer per nacht wakker. Na enkele dagen al sliep ze ‘s nachts door en hadden we op de dag een beter ritme. En een vrolijke baby, ook erg belangrijk! Tanja heeft ons erg goed geholpen met praktische tips, nieuwe gewoontes en bemoedigende woorden tijdens het  begeleidingstraject. Super blij mee!

Inge (Juli ’21)

Onze dochter is 8 maanden en heeft nog geen nacht doorgeslapen. Dankzij de expertise van Tanja en haar uitgebreide hulp en adviezen, hebben we een passend ritme gevonden voor overdag en slaapt ze door! Tanja is een lieve en zorgzame vrouw en wij zijn ontzettend tevreden!

Linda (Juli ’22)

Na 1,5 jaar slecht en weinig slapen en waarbij slapen ook altijd een “ding” was zijn ook wij terecht gekomen bij Tanja. We waren direct overtuigd dat we voor het persoonlijk traject zouden gaan. En dat is de juiste keus gebleken, juist die coaching hadden we heel hard nodig. Het was pittig, ondanks dat we ons daar wel op hadden voorbereid, maar Tanja heeft echt ervoor gezorgd dat we staan waar we nu staan. Tanja is super betrokken, leeft mee en weet echt wat ze doet. Ze komt met concrete tips zodat je weet wat je moet doen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat zij er vertrouwen in had dat het goed kwam, ook als ik dat zelf even niet meer had. En ze had gelijk, slapen is nu bij ons geen ding meer. Daarom alleen maar goede woorden voor Tanja!

Louisa (Oktober ’21)

Onze lieve dochter had nogal moeite met slapen ik was daardoor zelf ook aan het eind van mijn Latijn en gezin had er overall last van. Met alle tips aan de slag gegaan, gaat al stukken beter. Er heerst zoveel meer rust ze valt makkelijker in slaap, en de rust in gezin keert terug! Wat ik geleerd heb,  buiten Tanja’s tips, is nooit meer twijfelen. Neem dat consult, ze kan je heel goed helpen. Super bedankt Tanja!

Maaike (Juni ’21)

Mijn zoontje van 16 maanden heeft de afgelopen 11 maanden slecht geslapen. Elke 2-3 uur wakker worden en urenlang huilen, niets kon hem kalmeren. Ik voelde me ellendig, mijn man voelde zich ellendig en ons werk en gezinsleven hadden er zwaar onder te lijden. Tanja besteedde veel tijd aan het herzien van onze dagelijkse routines en het aanwijzen van probleemgebieden en oplossingen. Ze was de hele tijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Binnen 3 dagen na het uitvoeren van Tanja’s advies was er al verbetering. Tegen het einde van de slaapcoaching sliep hij een hele nacht door EN kwam hij tot rust. Ik ben na de intensieve periode doorgegaan met de routines en methodes van Tanja en het is steeds beter geworden. Mijn zoon heeft zelfs voor het eerst probleemloos een nachtje bij oma en opa doorgebracht.

Roxanne (jan ’23)

Onze zoon van negen maanden sliep niet zelf in en werd nog elke nacht een aantal keer wakker. Uiteindelijk hebben we hulp gezocht bij Tanja en met het uitgebreide slaapplan is het onze zoon gelukt om zelf in slaap te vallen en de hele nacht door te slapen. Wat zijn wij blij! We zouden iedereen Tanja aanraden: fijn persoonlijk contact, bijna elke dag feedback en realistische doelen.

Steven (Augustus ’22)

Tanja gaat op een hele persoonlijke manier met je om en werkt heel snel haar adviezen uit na het consult waardoor je meteen aan de slag kan! Nu hebben we een super fijn ritme en rustigere nachten. En áls het een keer anders gaat, is onze dochter niet meteen van de rel! Ik gun iedere ouder met niet doorslapende kindjes een Tanja!

Lisette (December ’21)

Na de summer challenge heb jij...

• Kennis van meerdere slaapmethodes waarmee je jouw kindje kan leren zelfstandig in slaap vallen, langere dutjes kan laten doen of de opstaan-tijd 's ochtends kan verlengen.

• Vertrouwen in het toepassen van de slaapmethode. Je weet hoe dit proces eruit ziet en wat je mag verwachten. Je weet hoe en wanneer je de slaapmethodes gebruikt.

• Een handig e-book met voorbeeldritmes, dat jou ondersteunt in het proces van zelfstandig slapen.

• 5 handige video's over zelfstandig in slaap vallen om op terug te vallen als dat nodig is.

Klik op de button hieronder om meer informatie te vinden over de ticketprijzen.

AANMELDEN

De antwoorden op veelgestelde vragen

 • Hoelang heb ik toegang tot alle informatie?

  Je kan alle video’s opslaan en het e-book blijft ook altijd in jouw bezit. Zo weet je zeker dat je de komende jaren álles weet over zelfstandig in slaap vallen en hoe je dit oefent.

 • Hoe werkt deze challenge?

  Je krijgt toegang tot een WhatsApp groep waarin je zelf geen berichten kan sturen. Ik ben de enige die iets kan verzenden. Iedere dag ontvang je een video van mij in de WhatsApp groep. Tegelijkertijd ontvang je de video ook als audiobestand (podcast). Aan het einde van de challenge zet ik de groep open, verlaat ik de groep en kan je zelf bepalen of je in de groep blijft of niet. Op dinsdag 6 en donderdag 8 juni is er van 9:00 – 10:00 uur een spreekuur. De WhatsApp groep gaat dan open voor vragen, iedereen kan dan berichten sturen. Je leert dan van elkaar, super leuk!

 • Hoeveel plekken zijn er en wat is het huidige tarief?

  Er zijn 30 tickets te koop. De eerste 10 tickets zijn € 39 (uitverkocht!), de volgende 10 tickets zijn € 49 en de laatste 10 tickets zijn € 59.

 • Hoe werkt de give-away?

  Van iedereen die meedoet, stop ik een lootje met daarop de naam in een vaas bij mij thuis. Iedere dag trek ik daar een naam uit en dat zal de winnaar zijn van het product van die dag. Ik maak binnenkort bekend welke prijzen er worden weggegeven. Over de uitslag van de give-away wordt niet gecorrespondeerd.

 • Wanneer ontvang ik het e-book met voorbeeldritmes?

  Direct na jouw aanmelding ontvang je een bevestigingsmail waarin je een link vindt naar het e-book met voorbeeldritmes.

 • Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze challenge?

  Reken op 15-30 minuten per dag. Je bekijkt de video of luistert de podcast, en maakt eventueel een opdracht.

 • Heb je andere vragen?

  Stuur dan een mail naar info@littlesleepers.nl

Are you in?

Are you in?

We gaan samen ontspannen de zomer in. Dit is je kans! Join de club, ik zie je graag op 5 juni bij de Summer Challenge 🔥.

YES, COUNT ME IN!