Veelgestelde vragen - Little Sleepers


Little Sleepers

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op.

 • Wat doet een kinderslaapcoach?

  Ik geef advies over de slaap van kinderen van 0-5 jaar. Dat doe ik door middel van e-books, groepscoaching en 1:1 coaching. Ook heb ik een gratis blog, podcast en kan je me volgen op social media voor vele slaaptips.

 • Hoe werkt 1:1 coaching?

  Je maakt een afspraak via www.littlesleepers.nl/afspraak-maken. Vervolgens vul je een vragenlijst en logboek in en maak ik op basis daarvan een advies, wat we in het geplande gesprek bespreken. Ik werk met verschillende methodes, passend bij jouw wensen en gezin. Aan de hand van je pakketkeuze start na het gesprek de eventuele begeleiding.

 • Werkt slaapcoaching altijd?

  96% van de gezinnen waarmee ik werk ervaart een positieve verbetering in het slaappatroon. Slaapcoaching werkt vooral als jij zelf consistent bent en je volledig inzet om met mijn adviezen aan de slag te gaan. Verandering van gedrag kost gemiddeld 21 dagen, maar als je écht consistent bent verwacht ik dat dingen kunnen veranderen met één week. Ik heb al meer dan 750 gezinnen mogen helpen.

 • Kun je meerdere kinderen uit mijn gezin tegelijkertijd helpen?

  Ja absoluut, graag zelfs! Het kan heel goed zijn om meerdere kindjes in één gezin te begeleiden en daar heb ik veel ervaring mee. Ook hanteer ik daarvoor aangepaste tarieven. Stuur mij een mailtje als je hier meer over wilt weten.

 • Moet ik mijn kindje laten huilen?

  Ja en nee. Ik werk nooit met een methode waarbij er veel tranen zijn als ouders zich hier niet goed bij voelen. Bij voorkeur kies je een zachte slaapmethode met zo min mogelijk tranen. Verandering van gedrag gaat vaak wel samen met wat tranen en spanning, dus helemaal zonder huilen is wat mij betreft heel lastig. Dit bespreek ik ook graag uitgebreid met jullie tijdens een kennismaking.

 • Vanaf welke leeftijd kan ik starten met slaapcoaching?

  Slaapcoaching in zowel het groepstraject als 1:1 is mogelijk vanaf de leeftijd van 4 maanden. In de leeftijd van 0-4 maanden kan je mijn e-book Babyslaap 0-4 maanden het beste kopen.

 • Werk je ook met tweelingen?

  Ja, ik kan je ongetwijfeld helpen. Als zijn er andere slaapcoaches die hier meer gespecialiseerd in zijn, bijvoorbeeld als zij zelf ook ouder zijn van een tweeling.

 • Is er een wachtlijst?

  Ja, maar deze is niet lang. Meestal kun je dezelfde week nog starten. Kijk voor de actuele beschikbaarheid vooral in mijn online agenda.

 • Welke opleiding heb je gedaan?

  Ik heb jarenlang in de kinderopvang gewerkt en heb een pedagogische achtergrond. In 2020 heb ik de opleiding tot kinderslaapcoach gevolgd bij Baby Sleep Consultant Training. Een internationale opleiding die hoog staat aangeschreven vanwege het wetenschappelijke karakter en de vele praktijkervaring die je opdoet. Ik ben me altijd aan het bijscholen.

 • Kan ik mijn dienst annuleren?

  Je kan mijn 1:1 coaching tot 48 uur voorafgaand aan de startdatum annuleren. Dit doe je via de link die in je bevestiging staat.