Veelgestelde vragen - Little Sleepers


Little SleepersVeelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op.

 • Wat doet een kinderslaapcoach?

  Ik geef advies over de slaap van kinderen van 0-5 jaar. Dat doe ik door middel van een groepsprogramma (de Sleep Academy) en 1:1 coaching. Ook heb ik een gratis blog, podcast en kan je me volgen op social media voor vele slaaptips.

 • Hoe werkt 1:1 coaching?

  Je maakt een afspraak via www.littlesleepers.nl/afspraak-maken. Vervolgens vul je een vragenlijst en logboek in en maak ik op basis daarvan een advies, wat we in het opstartgesprek bespreken. De 1:1 coaching is altijd op maat, ik werk met meerdere methodes.

 • Welke opleiding heb je gedaan?

  Ik heb ruim vijf jaar ervaring in de kinderopvang en heb een pedagogische achtergrond. In 2020 heb ik de opleiding tot kinderslaapcoach gevolgd bij Baby Sleep Consultant Training. Een internationale opleiding die hoog staat aangeschreven vanwege het wetenschappelijke karakter en de vele praktijkervaring die je opdoet. Ik ben me altijd aan het bijscholen.

 • Vanaf welke leeftijd kan ik starten met slaapcoaching?

  De Sleep Academy is geschikt voor de leeftijd van 0-5 jaar. Het 1:1 coachingtraject kan vanaf de leetijd van vier maanden tot vijf jaar.

 • Is er een wachtlijst voor 1:1 coaching?

  Ja, al kan je meestal binnen 1-2 weken starten. Kijk voor de actuele beschikbaarheid in mijn online agenda of stuur een mail naar info@littlesleepers.nl als je iets over de beschikbaarheid wilt weten.

 • Werkt slaapcoaching altijd?

  96% van de gezinnen waarmee ik werk ervaart een positieve verbetering in het slaappatroon. Slaapcoaching werkt vooral als jij zelf consistent bent en je volledig inzet om met mijn adviezen aan de slag te gaan. Verandering van gedrag kost gemiddeld 21 dagen, maar als je écht consistent bent verwacht ik dat dingen kunnen veranderen met één week. Ik heb al meer dan 1250+ gezinnen mogen helpen via mijn producten en diensten. Lees vooral de reviews via Google eens!

 • Moet ik mijn kindje laten huilen?

  Ja en nee. Ik werk nooit met een methode waarbij er veel tranen zijn als ouders zich hier niet goed bij voelen. Bij voorkeur kies je een zachte slaapmethode met zo min mogelijk tranen. Verandering van gedrag gaat vaak wel samen met wat tranen en spanning, dus helemaal zonder huilen is wat mij betreft heel lastig. Dit bespreek ik ook graag uitgebreid met jullie tijdens een kennismakingsgesprek.

 • Wat is beter voor mij, de Sleep Academy of 1:1 coaching?

  Beide diensten zullen jou hetzelfde resultaat kunnen geven, de kennis en informatie is hetzelfde. Het hangt af van jouw inzet en de Sleep Academy (groepstraject) is een wat zelfstandiger traject. Daarnaast is het belangrijk dat je van andere ouders kan en wil leren. Als je al veel geprobeerd hebt en de situatie erg onrustig is, dan is 1:1 coaching de beste optie omdat je gericht en persoonlijk advies krijgt en dagelijks intensief contact met me hebt.

 • Kun je meerdere kinderen uit mijn gezin tegelijkertijd helpen?

  Ja absoluut, graag zelfs! Het kan heel goed zijn om meerdere kindjes in één gezin te begeleiden en daar heb ik veel ervaring mee. Soms hanteer ik daarvoor aangepaste tarieven. Stuur mij een mailtje als je hier meer over wilt weten.

 • Werk je ook met tweelingen?

  Ja, ik kan je ongetwijfeld helpen. Als zijn er andere slaapcoaches die hier meer gespecialiseerd in zijn, bijvoorbeeld als zij zelf ook ouder zijn van een tweeling.

 • Kan ik mijn dienst annuleren?

  Je kan mijn 1:1 coaching tot 48 uur voorafgaand aan de startdatum annuleren. Dit doe je via de link die in je bevestiging staat. De Sleep Academy kan je binnen de eerste 7 dagen na aanvang van jouw lidmaatschap annuleren.